Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Idei originale de cadouri și mesaje inspirate de anotimpuri

Idei originale de cadouri și mesaje inspirate de anotimpuri

Cadourile nu sunt doar despre obiectele materiale pe care le oferim, ci și despre emoțiile pe care le transmitem celor dragi. Pentru că, deși oferim un cadou material, nu este așa. De fapt, noi oferim apreciere, sentimente, recunoștință. Acesta este scopul cadoului. Ceea ce oferim reprezintă doar un mijloc prin care dăruim ceea ce ne dorim de fapt.

Alături poți adăuga și un mesaj. Un mesaj bine ales poate oferi o notă specială oricărui cadou, adăugând un touch personal și emoțional.

Un alt detaliu de care să ții cont când oferi ceva în dar, este anotimpul în care te afli, dar și personalitatea și preferințele persoanei respective. Cadourile care ne plac rămân în memorie ca amintiri speciale.

Iată câteva sugestii pentru cadouri specifice anotimpurilor și mesajele corespunzătoare:

       Cadouri de primăvară. Renaștere și armonie.

Poți oferi un buchet de flori colorate însoțit de următorul mesaj: „În fiecare floare există primăvară, așa cum în inima mea înflorește dragostea pentru tine. Sărbătorește frumusețea și proaspătul început al primăverii cu aceste flori.”

Mai poți oferi un picnic, iar mesajul pe care să-l adaugi pe un card, și apoi în coșul pentru picnic, ar suna astfel: „În această primăvară minunată, să petrecem timp împreună în natură. Un picnic este modul perfect de a ne împărtăși momente speciale și râsete.”

          Căldura verii poate să aducă daruri multicolore și pline de semnificație

Pentru a fi original, dăruiește un coș cu fructe proaspete însoțite de mesajul: „În vremea aceasta plăcută, natura ne răsfață cu daruri gustoase. Așa cum fructele sunt dulci și hrănitoare, așa este și afecțiunea mea pentru tine.”

O excursie la un lac despre care nu știu mulți poate fi un alt cadou inedit și surprinzător. Cum însoțești cadoul? Cu următorul mesaj:  „Vara ne aduce zile pline de soare și distracție. Haide să petrecem timp lângă apă, creând amintiri în fiecare val.”

     Întâmpină toamna cu daruri tomnatice în nuanțe melancolice

         Dăruiește un pachet care să conțină: o carte bună, o cană personalizată și o pătură caldă pentru serile răcoroase și weekend-urile relaxante. Imprimă pe pătură dacă este posibil sau pe un card mesajul:  „Așa cum frunzele toamnei cad și dezvăluie povestea lor, așa și noi putem savura povești împreună în serile răcoroase.”

Un bilet la un festival sau la un târg de toamnă poate fi nu doar un cadou, ci și o ieșire cu persoana dragă. Iar în acest timp îi poți spune: „Toamna este un sezon al schimbărilor și al bucuriei în tonuri calde. Hai să experimentăm frumusețea acestui sezon împreună.”

    Iarna este despre magie și împărtășirea celor mai frumoase momente de peste an

             Oferă cosuri Craciun, unul dintre cele mai populare daruri, pentru că într-un astfel de coș regăsești dulciuri fine, băuturi rafinate, produse tradiționale și nu numai.

Știai că îți poți crea tu un coș de la 0? Da, acest lucru este posibil dacă accesezi cosuri-cadou.ro. Poți alege să-l creezi sau să modifici unul existent.

Poți dărui și un set elegant de căni pentru ciocolată caldă, însoțite de un mesaj cald „Așa cum ciocolata caldă ne încălzește în serile reci de iarnă, așa îmi încălzești tu inima.”

Sau puteți merge împreună la patinoarul din oraș.

Indiferent de anotimp sau ocazie, mesajele potrivite adaugă o notă specială la cadourile tale. Alege cu atenție și fi autentică în mesajele pe care le transmiți. Acestea vor rămâne în inima destinatarului și vor întări conexiunea dintre voi.

 

Sursa Foto: Freepik/jcomp

Comments

comments

Lasă un răspuns