Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Moon Boot – moda care sfidează gravitația și incită imaginația

Moon Boot – moda care sfidează gravitația și incită imaginația

Frig, ploaie, ceață… Iarna nu este chiar atât de distractivă uneori. Din fericire, Moon Boot este brand-ul care este aici pentru a vă încălzi inima și degetele de la picioare. Fiți cu ochii pe această încălțăminte călduroasă și originală pentru a afla cum să integrați în gardeobă cu stil!

De ce să alegeți Moon Boot?

Iarna nu are doar laturi neplăcute. Puteți să vă petreceți zilele în haine de călduroase sau chiar vă încălțați picioarele într-o pereche de cizme, pentru a vă bucura de confort. Puteți găsi cele mai noi modele de încălțăminte Moon Boot pe prm.com, asta dacă doriți să vă completați garderoba cu piese moderne și confortabile. Pentru că da, aceste cizme de iarnă nu sunt rezervate doar munților. Ei bine, dacă mergeți la sporturi de iarnă, desigur, moon boot-urile vor fi esențiale pentru confort, iar când petreceți timp în oraș, ele aduc o notă ultra la modă unora dintre ținutele. Acești pantofi cu aspect cool și trendy au avantajul de a vă ține de cald toată ziua și, mai presus de toate, de a fi o încălțăminte ultra comodă. Deci de ce să nu fiți tentată?

Ce model să alegeți?

Pe de o parte, puteți opta, desigur, pentru modele de încălțăminte specializată, precum clăparii de schi de la Moon Boot. Brandul oferă și cizme de iarnă pentru toate gusturile, există variante oversize, altele mai puțin impunătoare sau chiar articole de tip sneaker. Și dacă doriți să fiți cu adevărat protejată, puteți alege și o pereche de ochelari Rick Owens, aceste accesorii vor completa perfect ținutele cu personalitate.

Dacă v-ați obișnuit cu un look sobru, puteți opta pentru modelele cu design clasic. Anume, adică piese mici, puțin impunătoare, cu tălpi subțiri în culori neutre precum negru, bleumarin, bej, camel. În ceea ce privește materiale, puteți apela la piele, shearling sau blană artificială. În fine, dacă, dimpotrivă, doriți să vă asumați un look original, luați în considerare articolele de Moon Boot supradimensionate sau pe cele nuanțate cu culori precum roz aprins, albastru electric sau roșu. De asemenea, puteți alege modele distractive, decorate cu paiete, care să aducă o latură șic în picioare.

Cum să purtați cizmele de iarnă Moon Boot?

Dacă la schi, problema aspectului este mult mai ușor de rezolvat, purtarea articolelor Moon Boot în oraș poate părea puțin mai complicată. În orice caz, mai impunătoare decât pantofii clasici, cizmele Moon Boot pot avea tendința de a valorifica silueta, deci trebuie să vă jucați cu volumele.

  • Cine a spus că cizmele călduroase sunt interzise în birou? Le puteți purta, fără probleme, cu pantaloni slim închiși la culoare, combinate cu un pulover cu decolteu înalt pentru partea chic. Puneți-vă pantalonii în cizme și gata!
  • Optați pentru blugi mom decupați pentru a-i purta cu cizme Moon joase, pentru a vă dezvălui gleznele. În sus? Alegeți un hanorac casual cu mesaj și o haină cu croială dreaptă pentru a-ți oferi o latură elegantă.
  • Cuvântul de ordine al weekendului? Cocooning. Asta e bine, vă dă dreptul să optați pentru cismele Moon Boot. Le puteți asorta cu o rochie pulover și tușa finală: o palarie.

Astăzi cizmele cu personalitate sunt esențiale pentru a va defini stilul original, în plus  piesele nu se limitează la a fi purtate doar la ski, le puteți vedea înflorind peste tot în oraș de îndată ce sosesc temperaturile reci! Da, noile cizme Moon Boot au fost concepute pentru a facilita viața urbană, tălpile sunt mai subțiri, iar pantoful mai flexibil. Rămâne să alegeți doar modelele preferate! Căptușite, colorate într-un mod cât mai variat, cizmele Moon Boot sunt super practice pe vreme rece.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns