Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Teste > TEST: Care este partenerul tău ideal în funcție de zodie

TEST: Care este partenerul tău ideal în funcție de zodie

De ce cu unii oameni găsim rapid un limbaj comun, iar cu alţii nu reuşim deloc să ne înțe­legem? E vorba despre compatibilitatea psihologică, ce depinde în mare măsură de factori astrologici. Cu ajutorul tabelului de mai jos, vă puteți testa legăturile de familie, de prietenie sau de afaceri.

Partenerul ideal

screen-shot-2016-10-03-at-14-18-15Cea mai confortabilă comunicare. Puteţi merge în vacanțe împreună, să vă ocupați de activităţi creative, să discutați despre filme sau cărţi care v-au plăcut. Întotdeauna vă veţi simţi bine. Însă dacă-ți plac lucrurile noi şi senzaţiile tari, comunicarea de acest tip ți se va părea cam… plicticoasă.

screen-shot-2016-10-03-at-14-18-25În această relaţie, momentele favorabile comunicării apar periodic. Vă puteţi vizita, ca să vă împărtăşiți ultimele noutăţi şi gânduri. Nu e obligatoriu să vă întâlniţi prea des – va fi chiar o garanţie a menținerii interesului reciproc. Acest gen de comunicare este cel mai potrivit pentru o prietenie de durată.

screen-shot-2016-10-03-at-14-18-34Cu reprezentanţii propriei zodii te înţelegi fără cuvinte. Totuşi, multe aspecte te pot deranja la partener, căci nu aveţi numai calităţi asemănătoare, ci şi defecte. În acest caz e recomandată comunicarea după principiul instruirii reciproce: roagă-l pe partener să-ți povestească în ce fel o scoate la capăt cu problemele proprii. Acest lucru îți va fi, mai mult ca sigur, de un real folos.

screen-shot-2016-10-03-at-14-18-40Cea mai dinamică modalitate de comunicare. Vă aşteaptă atât momente de iluminare creatoare, cât şi supărări profunde, care trebuie scoase la lumină şi lămurite la timp. Priviţi viaţa în mod diferit, dar sunteţi la fel de activi – de aceea, acest gen de comunicare este deosebit de potrivit în cazul colaborării în afaceri. Însă ţine cont că nu este o relație de la care să aștepți prea multă armonie sufletească.

screen-shot-2016-10-03-at-14-18-49În comunicarea de acest gen aproape întotdeauna există un fel de tensiune. În cel mai bun caz, vă completaţi reciproc şi comunicarea îi aduce fiecăruia exact ceea ce-i lipseşte. Fiecare partener îşi manifestă laturile puternice (care sunt slabe la celălalt). În relaţiile de tipul acesta este important principiul: „Nu cere de la partener imposibilul. Ceea ce ştii să faci mai bine decât el ia asupra ta“.

screen-shot-2016-10-03-at-14-18-55Această comunicare vă poate oferi multe, începând cu tot felul de informaţii utile şi terminând cu sprijinul energetic şi material. Nu există o înţelegere reciprocă deosebită, dar nici motive de conflict. Folosește-te de ea pentru dezvoltarea personală și încearcă să acumulezi potenţialul pe care îl primești de la partener.

screen-shot-2016-10-03-at-14-19-00În această relaţie există adesea nemulțumiri reciproce şi învinuiri de plictiseală. Probabil că nu e prea plăcut, dar merită să ţii cont de faptul că partenerul cicălitor poate deveni un bun profesor pentru tine. Dacă cerințele sale se înmulțesc, gândește-te bine: poate că merită să asculţi părerea lui! Îți va fi de folos.

screen-shot-2016-10-03-at-14-19-04Relaţie plină de surprize şi descoperiri. Puteţi să aflați taine, să descoperiți profunzimi pe care nici nu vi le imaginaţi. E foarte posibil ca partenerul să-ți limiteze posibilităţile de contact, obligându-te la singurătate, la o oarecare izolare. Ce-ar fi să profiţi de această şansă pentru o mai bună autocunoaştere şi autoperfecţionare?

screen-shot-2016-10-03-at-14-19-11Nu te aştepta la comunicare uşoară şi fără probleme. Singura excepţie o constituie Berbecii, care se simt destul de bine în compania Scorpionilor, şi Balanţele, capabile să găsească uşor un limbaj comun cu Taurii. În cel mai rău caz, poţi simţi că pierzi energie şi forţă interioară. În această situație, încearcă să limitezi comunicarea. Dar se poate întâmpla ca acest partener să te ajute să-ți schimbi complet viaţa! Bineînţeles, dacă dorești aşa ceva…

Citește și:

Destinații și distracții pentru fiecare zodie

Cele mai proaste obiceiuri ale fiecarei zodii

Zodiile care te parasesc fara explicatie

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr.47/26.11.2015

Autor: Burda România

Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns