Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Monumentele, cerințe speciale pentru firmele de servicii funerare din București

Monumentele, cerințe speciale pentru firmele de servicii funerare din București

servicii funerare

În momentul în care o persoană dragă decedează, membrii familiei și prietenii apropiați pot avea reacții diverse, la fel și cerințe pentru firma de servicii funerare din București care preia cazul. De obicei, durerea este prea mare, iar aceștia lasă toate aspectele birocratice și organizatorice în seama casei de pompe funebre respective.

Totuși, uneori există doleanțe speciale care țin atât de produsele, cât și de serviciile oferite, iar acestea au de obicei legătură cu ultima dorință a celui trecut în neființă. Totodată, poate fi vorba și despre o modalitate a soțului/soției, părinților sau copiilor de a onora memoria răposatului sau răposatei.

Despre această ultimă variantă ne vorbește în continuare Casa Bucur, care oferă servicii funerare în București și al cărei site poate fi consultat la adresa funerarii-bucuresti.ro. Printre produsele pe care aceasta le oferă clienților se numără și monumentele funerare, care reprezintă o amintire vie a celor plecați pe lumea cealaltă, cinstindu-le realizările din timpul vieții pe Pământ.

Conform site-ului oficial, această firmă de servicii funerare din București execută monumente din marmură, granit și mozaic, indiferent de dimensiunea, forma și structura acestora. Inserarea uneia sau mai multor fotografii alb-negru sau color, precum și transportul la cimitir și eventualele finisaje la fața locului sunt incluse în preț. Un aspect extrem de important care trebuie precizat în acest moment este că, indiferent de religia decedatului, Casa Bucur va executa monumentul cu aceeași grijă, pricepere și respect față de memoria sa și față de familie/prieteni.

servicii funerare bucuresti

Dacă și dumneavoastră sunteți în situația de a construi un monument pentru o persoană dragă trecută în neființă, trebuie să știți ce detalii vă va cere casa de servicii funerare din București. În primul rând, trebuie să stabiliți materialul folosit. Sfatul Casei Bucur este să optați pentru granit de culoare neagră, gri sau cărămizie, acestea fiind nuanțele cele mai elegante și populare. Apoi, trebuie să comunicați reprezentanților de la pompe funebre dacă locul de veci deservit este unul simplu sau dublu, pentru ca monumentul să fie realizat în consecință. Spre exemplu, lățimea standard a unui loc de veci este de 1,2 metri, însă aceasta poate să difere în anumite cazuri.

Apoi, trebuie să precizați din ce religie făcea parte persoana trecută în neființă, mai ales dacă aceasta nu era de rit ortodox. Fiecare cult aprobă sau dezaprobă anumite simboluri pe monumentele funerare, de aceea este foarte important acest aspect, pentru a evita situațiile mai puțin plăcute. Nu în ultimul rând, casa de servicii funerare din București ar trebui să afle dacă aveți sau nu un design sau model preferat, eventual discutat cu persoana în cauză, înainte ca aceasta să își dea obștescul sfârșit. În cazul în care nu aveți idei, Casa Bucur vă stă la dispoziție inclusiv cu sfaturi și asistență tehnică.

Pe lângă realizarea de monumente, firma de servicii funerare din București Casa Bucur vă oferă și restaurarea celor mai vechi, dar și ornarea acestora cu vaze, plăcuțe, borduri, stâlpi și felinare și personalizarea lor cu diverse tipuri de înscrisuri (caractere), indiferent de religie.

 

Articol realizat de iAgency

Sursă foto: unsplash

Comments

comments

Lasă un răspuns