Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > 5 filme simpatice de vizionat cu întreaga familie

5 filme simpatice de vizionat cu întreaga familie

filme de familie

Serile de film în familie sunt o modalitate ideală de a petrece mai mult timp alături de cei mici, dar uneori e greu să găsești un film care să îi distreze atât pe ei, cât și pe noi, părinții. Din acest motiv, ți-am pregătit o listă de 5 recomandări pe placul tuturor.

We Bought a Zoo (2011)

După decesul soției, un tată își mută familia în mediul rural pentru a renova și redeschide o grădină zoologică.

RV (2006)

După ce a promis familiei că o va duce într-o vacanță în Hawaii, Bob schimbă brusc planul, dar fară a le spune nimic. Ei vor merge într-o excursie în Colorado, într-o rulotă, numit de americani recreation vehicle sau RV. Planul lui Bob de a reuni familia se transformă imediat într-un eșec cumplit.

Three Men and a Baby (1987)

Peter, Michael și Jack au lumea la degetul mic. Arătoși și cu cariere de succes, ei împart un apartament luxos și gustul pentru lucrurile fine. Dar toată această armonie e dată peste cap când în viața lor intră pe neașteptate un bebeluș.

Inside Out (2015)

Viața lui Riley, o fetiță veselă și lipsită de griji, este dată peste cap când trebuie să-și ia rămas-bun de la copilăria ei fericită din Minnesota pentru a se muta la San Francisco. Este momentul când emoțiile ei preiau inițiativa, spre nemulțumirea părinților complet depășiți de situație ai fetiței. Furia, Dezgustul, Frica, Tristețea și Bucuria se ceartă, colaborează și se pierd în discuții în contradictoriu în încercarea de-a o face pe Riley să meargă mai departe și să-și găsească noi prieteni.

Ma vie de Courgette (2016)

După dispariția mamei lui, Dovlecel se împrietenește cu Raymond, ofițerul de poliție care îl va însoți către noua lui viața la casa de copii. Eroului nostru îi va fi greu la început să își găsească locul în acest mediu nou și, adesea, ostil. Dar cu ajutorul lui Raymond și a noilor prieteni, Dovlecel va învăța să aibă încredere în ceilalți și chiar va realiza ce înseamnă dragostea.

Vizionare plăcută!

 

Citește și: Cele mai bune 10 filme de dragoste

Citește și: Cele mai bune seriale pentru femei

Sursă foto: Facebook @PixarInsideOut

Comments

comments

Lasă un răspuns