Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Timp liber > Întrebări și răspunsuri despre Univers, gripă și ebola, la Discovery Channel

Întrebări și răspunsuri despre Univers, gripă și ebola, la Discovery Channel

Începând din această săptămână și până la sfârșitul lunii martie, Discovery Channel îi invită pe telespectatori să exploreze cele mai mari dileme ale Universului, precum și efectele celor două virusuri atât de răspândite – gripa și ebola – printr-un maraton incitant de episoade din cadrul unor serii emblematice: „Cum funcționează Universul”, „Morgan Freeman în spaţiu” sau „Ucigașii invizibili”.

Iată poveștile fascinante:

  • Cum funcționează Universul (luni – vineri, ora 11:00) – Ce evenimente esențiale s-au produs în prima secundă după Big Bang? Cum au apărut Jupiter și Saturn, acești giganți formați din gaze? Ce condiții și evenimente ar putea provoca dispariția rasei umane? Cum s-a format Soarele – steaua sistemului nostru solar? Cum s-ar putea produce și cum ar arăta sfârșitul Universului? Răspunsuri – de la experți.
  • Morgan Freeman în spaţiu (luni – vineri, ora 16:00) – Serie documentară în care actorul Morgan Freeman, în calitate de producător executiv şi narator, va căuta răspunsuri la unele dintre cele mai mari întrebări ale omenirii. Fiecare episod încearcă să răspundă la câte o întrebare fundamentală privind spaţiul cosmic, printre care: „Ce s-a întâmplat înainte de marele început?”, „Suntem singuri în Univers?”, „E posibil să călătorim în timp?” sau „Cum am ajuns aici?”.
  • Ucigașii invizibili (duminica, ora 20:00) – Documentarul  prezintă o călătorie în jurul lumii prin care telespectatorii vor înțelege modul în care virusurile au influențat sănătatea și istoria, impactul biologic și social pe care îl au asupra societății globale și munca dusă împotriva lor. Cele două episoade sunt:
    • Gripa (duminică, 22 martie) – Această parte a documentarului tratează pandemia care a avut loc în urmă cu o sută de ani, într-o epocă în care nu existau vaccinuri.
    • Ebola (duminică, 29 martie) – examinează unul dintre cele mai periculoase virusuri din lume. Episodul analizează modul în care a izbucnit o adevărată „furtună epidemiologică perfectă” în Africa de Vest, în 2014.

Timp de două ore, în fiecare zi de luni până vineri, și câte o oră în fiecare duminică, Discovery Channel este alături de telespectatori cu informații despre cele mai actuale probleme ale omenirii.

Text și foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns