Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Divertisment > Teatrul Național București anunță anularea spectacolelor și manifestărilor publice

Teatrul Național București anunță anularea spectacolelor și manifestărilor publice

În urma extinderii epidemiei virale cu Covid-19 şi a recomandărilor oficiale în privinţa luării de măsuri de prevenţie, Teatrul Național ”I.L.Caragiale” anunţă anularea spectacolelor și a tuturor manifestărilor publice din incinta Teatrului Național I.L. Caragiale din perioada 10-22 martie 2020.

În funcție de evoluția situației există posibilitatea prelungirii acestei măsuri, care a fost comunicată prin Hotărârea Ministerului Culturii nr. 1775 din 10 martie 2020, la ora 16.00.

Majoritatea spectacolelor anulate vor fi reprogramate, noile date urmând a fi aduse la cunoștința publicului în timp util.

Biletele deja achiziţionate îşi păstrează valabilitatea pentru spectacolele care vor fi reprogramate.

Spectatorilor care nu doresc acest lucru  li se va restitui contravaloarea biletelor, începând cu data de 11 martie 2020, fie  la casa de bilete a TNB pentru biletele cumpărate la casă, fie în contul din care s-a făcut plata prin MyStage,  pentru cele achiziţionate online. Precizăm că MyStage va restitui inclusiv costul comisionului. Pentru a fi returnată contravaloarea biletului achiziţionat de la Casa de Bilete, spectatorii sunt rugați insistent să aibă la dumnealor biletul în format fizic. 

Text și foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns