Esti aici
Femeia.ro > Modă > 100 de ani de moda in 100 de secunde (video)

100 de ani de moda in 100 de secunde (video)

Moda este intr-o vesnica schimbare, iar cea mai simpatica dovada vine dintr-un clip video de 100 de secunde care arata transformarile suferite de imbracamintea femeilor si a barbatilor in ultima suta de ani.

Modificarile si adaptarile pe care stilul si tendintele le sufera devin din ce in ce mai rapide si mai ample, cel putin asa pare din filmul 100 de ani de moda in 100 de secunde.

Cu toate acestea se poate spune ca o caracteristica pentru moda feminina este faptul ca aceasta a pastrat o serie de detalii constante de-a lungul timpului si ca deseori momentele de varf din anii trecuti revin in actualitate.

Cat de mult s-a schimbat moda! Asta este concluzia pe care o tragi dupa ce vezi filmul produs de Viral Factory cu ocazia deschiderii unui mall al lantului Westfield Stradford din Londra, marca considerata a fi cel mai mare centru urban de cumparaturi din Europa.

Amprenta timpului asupra creatiilor in decursul a 100 de ani este prezentata in doar 100 de secunde. Eroii principali ai clipului danseaza pe durata celor 100 de secunde, timp in care se pot observa tinutele purtate de generatiile trecute, pana azi.  

Vezi clipul aici si spune-ne parerea ta.
 

Comments

comments

Leave a Reply