Esti aici
Femeia.ro > Modă > Cum îti alegi rochia de mireasă dacă vei fi însărcinată la nuntă

Cum îti alegi rochia de mireasă dacă vei fi însărcinată la nuntă

rochie de mireasa

Alegerea rochiei de mireasă este oricum destul de dificilă, însă dacă ești însărcinată îți va fi cu atât mai greu să mergi la cumpărături. Motivul este simplu: nu ai de unde să știi cu exactitate cum va arăta corpul tău în ziua nunții, cum se va schimba el între timp și cât vei lua în greutate.

Iată câteva sfaturi de care să ții cont atunci când îți alegi rochia de mireasă:

Gândește-te bine ce model îți dorești

Poate că în general îți stă foarte bine cu un anumit tip de rochie, însă ești sigură că aceasta va arăta bine și pe un corp de gravidă? Ia în calcul mai multe posibilități, care să se așeze cât mai bine pe burtica ta.

Înarmează-te cu răbdare

Odată ce ți-ai făcut o idee legată de modelul rochiei, poți pleca „pe teren”… însă nu te aștepta să găsești prea multe magazine cu produse pentru mirese însărcinate. Cel mai bine este să cauți recomandări pe Internet, de la femei care au trecut deja prin această situație. O altă opțiune este să îți faci o rochie pe comandă, dar ai grijă să alegi un atelier de croitorie bun.

Familiarizează-te cu limbajul de profil

Cuvinte ca „empire” sau „princess” nu ar trebui să îți fie străine, cel puțin dacă vrei să te înțelegi cât mai bine cu persoanele care lucrează în magazin. Apoi, interesează-te și ce materiale sunt recomandate, atât pentru anotimp, cât și pentru confortul tău.

Nu cumpăra rochia foarte devreme

Așa cum spuneam și mai sus, nu poți știi cu siguranță cum se va schimba corpul tău. De aceea, achiziționarea rochiei nu ar trebui făcută cu mult timp înainte de ziua cea mare, pentru a nu avea surpriza că trebuie să o duci la croitor sau să o schimbi. Bineînțeles, e bine să te gândești la modele și chiar să le probezi, însă ai grijă să nu cheltui banii pe ceva ce nu vei putea purta peste câteva luni.

Doar pentru că burtica ta a început să se rotunjească, nu înseamnă că nu poți avea rochia de mireasă la care visezi de mică! Trebuie doar să ai răbdare și să știi să o cauți.

 

Citește și: Top 3 rochii de ascuns burtica 

 

Sursă foto: iStock

Comments

comments

Lasă un răspuns