Esti aici
Femeia.ro > Featured Homepage > Cum să-ți alegi un costum de baie pentru a fi la modă vara aceasta?

Cum să-ți alegi un costum de baie pentru a fi la modă vara aceasta?

Bikini, cu talie înaltă, bandeau, cu bretele sau chiar costume de baie întregi, costumul de baie este disponibil într-un număr infinit de variante pentru a sublima fiecare siluetă. Sexy, șic, dar întotdeauna foarte feminin, este un must-have pentru vară. Cum să alegi un costum de baie pentru a fi sigură că strălucești sub soarele verii?

La fel ca și lenjeria intimă, alegerea costumului de baie ideal care să vă însoțească în vacanță nu trebuie făcută la întâmplare. Este chiar esențial să ai mai multe în bagaj pentru orice eventualitate. Cu mai multe modele care se întrec în tendințe, un costum de baie nu trebuie doar să arate bine, ci și să te facă să te simți bine. Modele, materiale, tăieturi, culori, toate criteriile care ar trebui să vă rețină atenția atunci când trebuie să vă cumpărați un costum de baie. Iată cum să găsești costume de baie întregi sau din două piese perfecte pentru a fi elegantă în această vară.

Costumul de baie ideal pentru tipul tău de corp

Fie că vreți să faceți kilometri în ocean sau vreți să fiți sofisticată, costumul de baie ideal este cel care vă va pune în valoare atuurile. Toate corpurile sunt diferite și fiecare dintre ele are acel ceva în plus care îl poată ajuta să iasă în evidență. Pentru a alege un costum de baie, va trebui să îl alegeți în funcție de morfologia dumneavoastră. Și aici, atenție la gafe.

Ce costum de baie pentru a ascunde anumite zone?

Atunci când alegeți un costum de baie, veți dori să arătați cât mai bine. Dacă doriți să ascundeți zona abdomenului, atunci trebuie să căutați costume de baie întregi. Dacă aveți forme și mai voluptoase și vreți să jucați cartea șic și elegantă, costumele de baie cu chiloți cu talie înaltă sunt perfecte. Pe lângă faptul că ascund micile defecte ale siluetei tale, acestea adaugă o notă de stil pentru un aspect rafinat. Și pentru un efect și mai sofisticat, nu uitați să vă legați un pareo în jurul șoldurilor.

Ce costum de baie pentru un bust mare?

Atunci când aveți un bust mare, scopul nu este să-l ascundeți, ci mai degrabă să-l evidențiați, evitând în același timp vulgaritatea. Astfel, cel mai potrivit costum de baie este un costum de baie cu decolteu în V. În caz contrar, modelul cu balene este la fel de potrivit și vă oferă, de semenea, susținere când vă mișcați. O precauție de confort de care vă veți bucura atunci când zilele de plajă se vor transforma în seri de dans pe plajă.

Ce costum de înot pentru bust mic?

Bustul mic are avantajul de a putea îndrăzni cu toate formele de topuri pentru costume de baie. Bandeau pentru un look sexy, triunghiular pentru mai mult farmec, bustieră, balconette sau chiar costume de baie întregi, toate se potrivesc unui bust mic. Iar dacă ai un complex cu privire la această parte a anatomiei tale, poți opta pentru un model căptușit, care va da iluzia perfectă.

Piscină sau plajă? Care e diferența

Pentru a avea un look incomparabil la plajă și pentru a avea un bronz grozav la finalul verii, trebuie să optezi pentru o piesă unică. Costumul de baie ideal ar trebui să aibă modele și culori originale, care să vă pună în valoare nuanța pielii, ochii și culoarea părului. Fie că sunt retro sau la modă, costumele de baie de plajă au rolul de a vă oferi confortul și eleganța de care aveți nevoie pentru a vă relaxa.

Costumul de baie pentru piscină este puțin diferit. Indiferent dacă sunteți atletic sau nu, odată intrat în piscină, veți avea tendința de a înota câteva ture. Prin urmare, ar trebui să alegeți un costum de baie cu o potrivire bună, care să vă faciliteze mișcările și care să conțină un procent ridicat de lycra. Sfatul este să alegi un costum de baie care să rămână feminin indiferent de planurile tale din această vară: aqua gym, înot sau pur și simplu bălăcit.

Comments

comments

Lasă un răspuns