Esti aici
Femeia.ro > Modă > Decolteu "made in Hollywood"

Decolteu "made in Hollywood"

Intr-o anume etapa a adolescentei tale, ti-ai dat precis seama ca sanii au calitatea de a reduce audienta masculina la tacere, la priviri furise si palme asudate. Poate de aceea, sanii frumosi au fost considerati intotdeauna cel mai sexy capital al femeii.

Astazi, orice cocheta stie ca nu trebuie musai sa te nasti binecuvantata cu sani generosi ca sa poti etala un decolteu devastator. Incontestabil, barbatii considera atragatoare orice forma sau marime; in plus, exista suficiente modele de desuuri, indelung elaborate de specialisti, si trucuri inventate de stilisti, care parca au desfiintat numarul 0 la sutiene.

Dar in afara de reactiile masculine (admirative) si feminine (pline de invidie), un decolteu expresiv are efecte benefice asupra purtatoarei. Acest simbol “frontal si central” al feminitatii e generator de incredere in sine si senzualitate.

Iata 5 moduri de a-ti construi un decolteu atat de expresiv, incat privitorii amutesc de admiratie! Te vor ajuta sa te simti la fel de seducatoare ca bine-dotatele (si cotatele) frumoase celebre din Cetatea Filmului.

1. Marea separare. Pentru acest efect, foloseste un sutienul reglabil si adanceste prapastia dintre sani, fixand inchizatoarea in pozitia cea mai lejera.

2. Inseparabilii. Cum ii obtii? Inserturile externe de silicon. Se monteaza intr-un sutien neextensibil in fata sanilor, in asa fel incat sfarcurile lor sa se suprapuna peste ale tale.

3. Au naturel. Arma secreta: banda adeziva. Daca alegi decolteul sincer, fara ascunzisuri, poti trisa cu un scotch care simuleaza armatura sutienului, lipit sub sani si pe laterale.

4. Decenta adolescentina. Foloseste un sutien cu burete discret. Pozitioneaza-ti sanii astfel ca sutienul sa-i apropie, fara sa-i impinga in sus.

5. Sus, pana se revarsa. Arma secreta: sutien cu perne de silicon – bustul pare ca atinge barbia, datorita cupelor cu pernute false, in care abia mai au loc cele naturale.

 

Comments

comments

Leave a Reply