Esti aici
Femeia.ro > Modă > Huse de telefon în tendinţe. Alege culoarea şi modelul potrivit pentru fiecare ţinută

Huse de telefon în tendinţe. Alege culoarea şi modelul potrivit pentru fiecare ţinută

huse telefon

Iubești să jonglezi cu mai multe stiluri vestimentare și palete de culori? O adevărată fashionista va fi atentă și la asortarea accesoriilor cu fiecare outfit pe care-l poartă. Și cum în ziua de azi suntem în permanență cu telefonul mobil în mână, husa face parte din accesoriile ce trebuie să se potrivească de minune cu piesele vestimentare. Vestea bună este că datorită preţurilor mici la husele de iPhone, Samsung şi alte mărci, nimic nu te va împiedica să-ți achiziționezi câte o husă pentru fiecare stil pe care-l adopţi.

Asortarea husei cu ţinutele de seară

Aici cel mai bine este să-ți asortezi husa cu nuanța rochiei pe care o porți. De exemplu, dacă optezi pentru o rochie de culoarea piersicii, alege o husă de telefon într-o nuanţă potrivită, cum este rose peach. La outfituri elegante sunt indicate husele din materiale clasice, iar dacă mergi în club sau la o petrecere, poți opta pentru o carcasă cu aplicaţii strălucitoare.

Huse potrivite outfiturilor pentru sezonul rece

Toamna și iarna sunt anotimpuri în care tinzi să porți culori neutre, tonuri pământii, nuanțe închise și materiale pufoase. Marourile, bejurile, muștarul și movul sunt doar câteva exemple de culori populare în sezonul rece. De îndată ce frunzele încep să cadă, ne organizăm garderoba, alegând piese în trend și confortabile, așteptând cu entuziasm prima ninsoare.

Indiferent că vorbim de o ținută clasică de weekend, un outfit care include o geacă de blugi sau ceva mai elegant, asortează-ți hainele pe care le porți toamna și iarna cu huse solide, în aceeași paletă de culori. Poți opta pentru materiale precum pielea, ori chiar pentru articole texturate. Bine ar fi să achiziționezi o husă anti-soc, iar dacă nu vrei să iei portofelul peste tot după tine, selectează un model cu sloturi pentru carduri și bani.

Huse pentru a scoate ținutele office din anonimat

Uneori, parcă outfit-urile office pe care trebuie să le purtam zi de zi la job nu au nimic special. Poți, însă, să iți folosești imaginația pentru a scoate din anonimat orice ținută, alegând accesorii colorate și interesante.

De exemplu, o husă de telefon roșie vă arăta minunat cu un outfit gri, o cămașă alba sau clasica fustă neagră și o pereche de pantofi eleganți. Vei crea un contrast plăcut între ținută de birou și pata de culoare a accesoriului, punând accent atât pe profesionalism, cât și pe creativitate și bun gust.

 

Sursă: Digital Workforce

Sursă foto: Unsplash

Comments

comments

Lasă un răspuns