Esti aici
Femeia.ro > Familie > Kaufland lansează Smart Fashion Spring, o colecție casual de primăvară specială pentru #acasă by Cătălin Botezatu

Kaufland lansează Smart Fashion Spring, o colecție casual de primăvară specială pentru #acasă by Cătălin Botezatu

Pentru zile cât mai confortabile acasă, Kaufland România și Cătălin Botezatu introduc de astăzi în rețeaua de hipermarketuri din toată țara o colecție vestimentară de primăvară, gata să completeze ținutele casual de zi cu zi.

Astfel, noua capsulă din cadrul liniei Smart Fashion Spring, ce reflectă colaborarea îndelungată dintre Kaufland România și celebrul designer Cătălin Botezatu, vine în contextul în care chiar și activitățile cotidiene din confortul propriilor case necesită outfituri potrivite și asortate.

Alcătuită din articole vestimentare simplu de accesorizat pentru femei și bărbați, noua colecție se remarcă prin calitatea materialelor stilizate de Cătălin Botezatu, care oferă o stare de bine și opțiuni variate de purtare, la prețuri accesibile.

Bluze comode, tricouri cu mesaje creative sau asimetrice, colanți, pantaloni și hanorace comode sau cardigane cu design simplu, toate sunt ușor de purtat și practice, într-o serie de modele și culori populare, pentru toate gusturile.

Creațiile Cătălin Botezatu sunt disponibile exclusiv în magazinele Kaufland și îi așteaptă pe clienți la prețuri promoționale, în această perioadă.

Text și foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns