Esti aici
Femeia.ro > Modă > (P) Parlor redefinește rochia de mireasă

(P) Parlor redefinește rochia de mireasă

„Iconic-redefinit”, elementul comun al tuturor creațiilor Parlor, se regăsește și în noua colecție, însă acum clasicul este reinterpretat într-o manieră nonconformistă, un atribut al clientelei Parlor.

Noile piese sunt fluide, cu croiuri speciale și proporții perfecte, transpuse pe mătăsuri fine (țesăturile statement Parlor), șifon și dantelă, puse în valoare de broderii manuale (un alt trademark Parlor) și detalii suprinzatoare. “Am căutat să redau sentimentul de relaxare dar și plăcerea de a purta o rochie de mireasă sofisticată care te aduce centrul atentiei”, spune Veronica Zaharia, designer Parlor. “Am observat că, în goana după “Princess look”, multe femei caută să poarte piese greoaie cu trene și volume uriașe, ornate excesiv. Am simțit nevoia de a elibera mireasa și de a crea piese care sunt despre naturalețe și despre bucuria de a trăi poate cea mai frumoasă zi din viața ei.”

În căutarea naturaleții și autenticității, designerul a fost atras de stilul modernist Italian al anilor ’30 și ’40, dar mai ales de stilul bunicii sale. Despre această surprinzătoare sursă de inspirație, designerul spune:

„Bunica mea era de o eleganță nonsalantă, având un rafinament pe care îl exprima cu încredere. Am căutat să redau aceste atribute în creațiile mele și să le insuflu femeilor care poartă Parlor. Purta piese feminine și sofisticate, cu croiuri simple, realizate din cele mai fine țesături, într-o perioadă în care în Europa poliesterul și plasticul erau noua normă. Îmi amintesc că în fiecare zi se îmbrăca că și cum era o ocazie specială și felul ei de a fi a avut o mare influență asupra mea. Ea este cea de la care am învățat că trebuie să fiu naturală, să am o identitate personală păstrându-mi în același timp eleganța.”

Parlor a fost fondat în 2010, cu convingerea că indiferent de trenduri o femeie trebuie să fie rafinată, feminină și elegantă.

Pentru colecțiile Parlor, designerul Veronica Zaharia propune linii feminine, relaxate, cu influențe arhitecturale și finisaje moderne realizate manual.

Piese sunt create din țesături prețioase precum mătasea naturală și dantela fină; detaliile sunt realizate manual din cristale, perle și pietre semiprețioase.

Credits:

Photo: Andreea Macri, www.andreeamacri.com

Model: Marie Damian, MRA Models http://mramodels.ro/women/

Make-up: Raluca Craciun http://ralucacraciun.com

Hair: Alex Claudiu Sarghe

Special thanks: Magnolia Atelier http://www.mscarves.ro, Bon Bijou http://bon-bijou.com

Comments

comments

One thought on “(P) Parlor redefinește rochia de mireasă

Lasă un răspuns