Esti aici
Femeia.ro > Modă > Perechea potrivita

Perechea potrivita

Benvenuti

E greu să-ți găsești perechea potrivită? Se pare că nu, când vine vorba de încălțări, și mai ales când acestea sunt de la Benvenuti. Și de ce să te oprești la o singură pereche? Pantofii, ghetele și botinele Enzo Bertini dau stil oricărei ținute, dar dau și dependență, așa că e firesc să te bucuri de toate modelele care-ți plac.

 Making of pictorial Benvenuti în Femeia. de noiembrie

Călătoria noastră în lumea Benvenuti a fost una… în timp! Ne-am întors până în anii ’70, unde liniile simple si confortabile fac legea modei și unde franjurii sunt vedetă! Nu-i de minune că designerii au făcut o pasiune pentru ei și i-au pus la loc de cinste pe genți și botine. Se poartă pielea întoarsă, gențile încăpătoare, liniile masculine, dandy, nonșalante. Un element de noutate e și combinația inedită de culori și texturi regăsită pe aceeași pereche de încălțări.

Ce forme să alegi? Toc gros și bot rotund pentru zi, toc cui și bot ascuțit pentru seară. Sau toc pătrat și vârf ascuțit, pentru prestanță. Sau Oxford, ca să te simți feminină cu un look masculin. Sau… de care vrei tu, la Benvenuti nu te poți opri din probat și cumpărat. Noi nici nu am simțit cum trece timpul când am realizat această ședință foto pe care o puteți admira pe îndelete în Femeia. de noiembrie!

Text: Alina Grozea

Video: Cristian Garcia

Foto: captură video

Comments

comments

Leave a Reply