Esti aici
Femeia.ro > Modă > Personalizarea tricourilor – un mod simplu de a spune ceea ce simți

Personalizarea tricourilor – un mod simplu de a spune ceea ce simți

Cel mai probabil cunoști acel blocaj ce apare când ești pus în situația de a achiziționa un cadou pentru o persoană dragă. Și cum vă știți de ceva timp, parcă nu mai poți lua tot o carte, un joc sau un buchet de flori.

Trebuie să scoți din joben ceva deosebit, care nu trebuie să fie scump, dar este necesar să reflecte cât de mult cunoști sărbătoritul. Poți opta pentru bilete la festivalul său de muzică favorit, îi poți picta un tablou, dacă ai puțin talent, sau poți căuta un magazin specializat în personalizarea tricourilor, caz în care poți să-ți lași imaginația să zboare până la cele mai înalte cote (și dincolo de ele).

Tricourile personalizate – cadouri perfecte pentru EI

Ițele se încurcă destul de tare când persoana căreia trebuie să îi oferi cadoul este de sex masculin. O cravată? Nu este genul. Un joc? Nu știi ce-i face cu adevărat plăcere și ce nu are în colecția sa. Dulciuri? Nu este o idee rea, dar nu sunt prea sănătoase. Atunci încotro să mai privești?

Îndreaptă-ți atenția către articole vestimentare care nu au cum să dea greș, mai exact, către tricouri. Acestea sunt versatile și niciodată suficiente. Iar pentru că un model simplu nu arată tocmai că te-ai implicat, alege să-i oferi tu personalitate. Personalizarea tricourilor se face simplu și rapid, nu costă mult și îi poate spune într-un mod original ceea ce simți.

Unde găsești tricouri personalizate ieftine și de calitate? La RUVIX! Pe ruvix.ro poți opta pentru tricouri personalizate pentru bărbați și femei, confecționate 100% din bumbac, mousepad-uri, perne, puzzle-uri și alte produse ce se pot transforma în cadouri deosebite.

Ce presupune personalizarea tricourilor?

Cei de la RUVIX personalizează tricouri de când se știu… Și nu oricum, ci cu zâmbetul pe buze – deoarece întreg procesul este o aventură. Ce trebuie să faci ca să intri în posesia unui tricou personalizat?

  • PASUL 1: alegi modelul de tricou, CREW NECK de damă sau bărbat;
  • PASUL 2: decizi ce anume va fi printat pe produs (imagine, text, poza cu voi doi în vacanța de 1 mai din Vama Veche etc.);
  • PASUL 3: hotărăști dacă IDEEA va sta mai bine pe un tricou negru sau pe unul alb;
  • PASUL 4: bifezi mărimea dorită (dacă tot nu știi cât poartă, prefă-te că-i faci un scurt masaj de relaxare și observă, din greșeală, eticheta);
  • PASUL 5: atașezi grafica și te asiguri că răspunde cerințelor de pe site;
  • PASUL 6: dai acordul final în discuția cu ruvixul responsabil de cadoul tău;
  • PASUL 7: aștepți entuziasmat 24 de ore sau te deplasezi a doua zi până la sediul RUVIX, unde poți servi și o cafea bună înainte să îți ridici comanda.

Un tricou personalizat este perfect din toate punctele de vedere. Are un preț accesibil, ce permite să fie însoțit în punga de cadouri și de alte produse, este o alegere sigură și, cel mai important, îi arată celui căruia i-l oferi că te-ai implicat.

Indiferent că optezi pentru un mesaj funny, pentru o poză care știi că-i va face plăcere, pentru un citat motivațional sau pentru o caricatură creată cu trudă de către tine, vei arăta CĂ ÎȚI PASĂ!

 

sursa: AdMarks

Comments

comments

Lasă un răspuns