Esti aici
Femeia.ro > Modă > Propuneri de încălțăminte de iarnă pentru femei

Propuneri de încălțăminte de iarnă pentru femei

incaltaminte de iarna

Iarna este un anotimp căruia îi place să te surprindă. De aceea, trebuie să fii pregătită pentru îngheț și ninsorile abundente, precum și pentru ploi sau mocirlă. Unul dintre cele mai importante elemente din garderoba unei femei este bineînțeles încălțămintea de iarnă, care trebuie să fie atât confortabilă, cât și călduroasă.

Sneakerși în versiune de iarnă

Dacă te numeri printre fanele pantofilor sport tip sneakers și mai presus de orice apreciezi universalitatea lor, atunci știi foarte bine că iarna este o perioadă dificilă, în care trebuie să te desparți de încălțămintea ta preferată. Dar, în ciuda aparențelor, nu trebuie să renunți în totalitate la încălțămintea care îți place deși se apropie înghețul!

În magazinele Sizeer găsești propuneri de la cele mai renumite branduri. Îți plac tenișii marca Converse? Atunci ai nimerit perfect, deoarece datorită modelului Chuck Taylor All Star Lift Ripple te poți bucura de stilul tenișilor iconici chiar și iarna. Partea superioară confecționată din piele naturală împreună cu interiorul îmblănit și talpa înaltă asigură piciorului un mediu optim la temperaturi scăzute.

La rândul său, brandul francez Lacoste vine cu niște propuneri cel puțin la fel de interesante. Partea superioară, care acoperă glezna și interiorul călduros al încălțămintei Lacoste Ampthill sau Straightset Insulate garantează piciorului un mediu ideal în timpul iernii blânde.

Stilul outdoor elegant

În schimb, în cazul în care ai nevoie de o încălțăminte care să facă față unor condiții mai dificile sau dacă pur și simplu îți dorești să fie solidă și rezistentă, alege o încălțăminte outdoor. După cum se știe deja, încălțămintea de acest tip este prevăzută cu parte superioară grea și masivă, dar asta nu înseamnă că nu poate fi, în același timp, chic și modernă. O găsești în magazinul Sizeer!

Dacă vine vorba de încălțămintea outdoor clasică atunci pe primul loc se află, bineînțeles, ghetele Timberland 6 In Premium, care de mult au cucerit străzile orașului, devenind un must-have în garderoba de iarnă a fiecărei femei. Cu toții apreciem această încălțăminte nu numai datorită designului deosebit, dar și confortului, pe care îl asigură. Însă dacă îți dorești ceva mai subtil, o alegere foarte bună o reprezintă ghetele Timberland Nellie Chukka sau versiunea lor reînnoită Heritage Lite.

O alternativă mai ușoară ar putea fi încălțămintea de trekking Helly Hansen The Forester, potrivită atât pentru iarna din oraș, cât și pentru drumețiile pe terenuri dificile. O opțiune la fel de interesantă este modelul Fila Grunge II, care combină cele mai noi trenduri cu funcționalitatea.

 

 

Sursă: agenția SeoPower

Pozele aparțin magazinului cu încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii sport – https://sizeer.ro

 

Comments

comments

Lasă un răspuns