Esti aici
Femeia.ro > Modă > Ramanem prietene 2000 de secole

Ramanem prietene 2000 de secole

Silvia si Elena s-au imprietenit “putin mai altfel decat multi altii si de acolo, nebunie”. Si, de-ar avea glas, pagina ar rade, in hohote, exact ca ele! “Elena a facut 30 de ani inaintea mea”, imi spune Silvia, “iar eu, pana in ziua in care i-am implinit, i-am adus aminte ca “eu incep cu 2!”.

De oitele din poza am aflat de la Elena: “De ziua mea, ne intorceam de la munte. Noaptea, pe autostrada, Silvia a oprit la o benzinarie, mi-a cumparat oitele si apoi, la 12, fix a tras pe dreapta si a inceput sa-mi cante «La multi ani» si mi-a dat oitele. Ne cunoastem prin fostii prieteni, continua ea. Ei au vrut sa se laude unul fata de celalalt cu «achizitiile» si ne-au facut cunostinta, dar apoi au tinut foarte mult sa nu ne imprietenim”.

Articol publicat in revista FEMEIA. Text: Anca Nagea.

Dar ele s-au imprietenit si s-au despartit de ei. Iar asta se intampla acum aproximativ 12 ani. Silvia, intre timp, se afla pe scaunul de machiaj si ne aproba cu o voce mieroasa, de frica rimelului atat de aproape de ochi! “Cred ca faptul ca transformam orice lucru, placut sau neplacut, in ceva musai funny ne apropie mult”, continua Elena. Si mi-au povestit multe, inclusiv senzatiile tari cu Silvia la volan si incercarile acesteia de o imprieteni pe Elena cu torpedoul (totul asezonat, bineinteles, cu hohote de ras si atunci, si acum). Adrenalina nu din sport extrem, ci intamplari extreme!

 

Comments

comments

Leave a Reply