Esti aici
Femeia.ro > Modă > Rochii de mireasă > Alternative fermecatoare pentru rochia de mireasa

Alternative fermecatoare pentru rochia de mireasa

Rochia de mireasă colorată

Este cea mai ”cuminte” alegere pentru o rochie de mireasă inedită. Culorile pot varia de la nuanțe pale de roz, mov, verde mentă sau crem, până la rochii roșii, imprimate cu flori mari sau alte imprimeuri colorate.

Pantalonii

Această variantă poate fi luată în considerare nu doar la cununia civilă, ci și pentru ceremonia religioasă. În ultima vreme se poartă din nou fusta-pantalon și pantalonul evazat din mătase ori dantelă. Dacă opțiunea ta pentru ziua cea mare este să fii comodă, îți recomandăm cu drag să alegi un pantalon alb asortat cu un corset sau o bluză tip ie.

[*Alege rochia in functie de forma corpului*][1]

Rochia de mireasă exotică

Dacă ești iubitoare a culturii indiene sau poate japoneze, aceștia au niște sari-uri, respectiv kimono-uri de nuntă cu adevărat spectaculoase. Poți să porți unul tradițional, deși ar fi mai greu de găsit, fie o interpretare modernă.

Rochia de seară

Poate că este spiritul practic cel care te-a îndemnat să iei această hotărâre sau poate nu îți plac deloc rochiile de mireasă clasice. Poți alege cu ușurință un model de rochie de seară pe post de rochie de mireasă, mai ales dacă are fusta lungă, drapaje și materiale prețioase. O poți purta cu încredere și pe viitor, dar este posibil ca la nuntă să fii confundată cu una dintre invitate.

[*4 tipuri clasice de rochii de mireasa*][2]

Rochia cu picioarele la vedere

Fie că este vorba de un model asimetric, fie de o rochie cu tăietură pe picior, aceasta este o alternativă extrem de sexy. Îți recomandăm, însă, înainte să cumperi rochia, să ceri sfatul unor prietene despre cum arăți în acel model.

Un model de rochie de mireasă la modă acum, ce reînvie stilul boem,este rochia scurtă din dantelă, dreaptă, cu mâneci lungi sau trei sferturi.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/alege-rochia-in-functie-de-forma-corpului
[2]: https://www.miresici.ro/articole/rochie-sirena-printesa-empire-sau-in-a-care-se-potriveste-siluetei-tale

Comments

comments

Lasă un răspuns