Esti aici
Femeia.ro > Modă > Rochii de mireasă > (P) Cum asortezi rochia de mireasa cu Marsala, culoarea anului 2015

(P) Cum asortezi rochia de mireasa cu Marsala, culoarea anului 2015

Marsala este o culoare minunată, deci nu este de mirare că îți place atât de mult încât vrei să o porți în ziua nunții. Inspirată de unul dintre cele mai apreciate vinuri italienești, Marsala a fost aleasă culoarea anului 2015 și este o nuanță de roșu pământiu.

Orice mireasă își dorește să arate perfect în ziua cea mare, așa că alegerea ținutei este foarte importantă. Și, după cum deja știi, o ținută deosebită nu înseamnă doar o rochie
specială.

Dacă nu îți dorești să porți o rochie în această nuanță, ci una tradițională, albă, există alte moduri de a folosi Marsala: cu ajutorul bijuteriilor sau al cosmeticelor, dar și prin alegerea buchetului de mireasă.

Dar, pentru început, cum alegi rochia de mireasă potrivită pentru tine? Nimic mai simplu: Casa de modă Ella îți oferă o gamă largă de [modele de rochii de mireasă][1] de cea mai bună calitate, la prețuri accesibile, într-o varietate mare de stiluri.

De asemenea, dacă nu găsești pe stoc ceva care să se potrivească perfect nevoilor și dorințelor tale, se poate executa la comandă orice model de rochie îți dorești. Mai mult, dacă nu reușești să alegi dintre două rochii, le poți combina! Astfel, partea de sus poate să provină de la un anumit model, iar cea de jos de la altul.

După ce ai ales rochia de mireasă, a venit momentul accesoriilor. Există numeroase bijuterii pe care le poți purta, de la cercei cât mai simpli la cercei candelabru, de la lanțuri finuțe la coliere statement, brățări, accesorii de păr sau broșe. Fie că alegi un set sau ai găsit o bijuterie deosebită și îți alcătuiești singură un set în jurul său, nu îți va fi deloc greu să folosești Marsala!

Cât despre cosmetice, și de data aceasta poți alege dintr-o gamă foarte largă de produse: gloss-uri, rujuri, lacuri de unghii, farduri de ochi, blush-uri… cu alte cuvinte, aproape orice.

Casa de modă Ella îți pune la dispoziție și buchete de mireasă artificiale, confecționate din satin. Acestea sunt foarte potrivite pentru miresele care se tem că buchetul natural nu va rezista, iar modelele sunt diverse, incluzând și trandafiri grena, culoare asemănătoare cu Marsala.

După cum vezi, nu este deloc dificil să asortezi culoarea anului 2015 la rochia de mireasă.

[1]: http://www.casademodaella.ro/15-rochii-de-mireasa

Comments

comments

Leave a Reply