Esti aici
Femeia.ro > Modă > Rochii de mireasă > (P) Natalia Vasiliev 2014-2015 „House of Dreams”

(P) Natalia Vasiliev 2014-2015 „House of Dreams”

Colectia reprezinta un mixaj intre arte, un transfer plastrice dinspre pictura si arhitectura, catre creatia vestimentara couture. Sunt astfel recreate premizele unui moment aparte, a unei stari de gratie cu adevarat unica, reprezentata de alegerea si purtarea fiecarei rochii ce poarta semnatura Natalia Vasiliev.

„House of Dreams”este o regasire a viselor, a dorintelor profunde, a unui spatiu aparte al fiecarei sotii, ce-si proiecteaza viitorul, pornind de la acest prim si esential pas, spre un taram doar al lor, un spatiu unic, o lume, o poveste, ce incepe si demareaza cu aceasta capodopera de creatie vestimentara spre o ‘casa’ a celor doi, o speranta spre un prezent continuu fara de capat.

Noile creatii transpun aceste vise, aceste grafisme si proportii specifice arhitecturii de inalta tinuta, de inceput de secol XX, mixate cu elemente din plastica interbelica si de fond cultural profund european, contemporan.

„House of Dreams”este o colectie de deschidere spre lume, arta si frumos, spre maine, cu fiecare rochie unica ce o formeaza. Toate purtand semnatura Nataliei Vasiliev, pentru 2014-2015.

Foto: Cristian Floriganta / Modele: Alexandra Timofte si Raluca Cojocaru (ONE Models Agency)
Hair: Minela Popa / Make-up: Cojocaru Raluca / Incaltaminte: Cristian Albu / Director Artistic: Alin Galatescu / Locatie: Muzeul de Arta (Craiova)

Comments

comments

Lasă un răspuns