Esti aici
Femeia.ro > Modă > Rochii de mireasă > Rochii de mireasa, trenduri 2015

Rochii de mireasa, trenduri 2015

Futurist

Dacă nu eşti genul de mireasă romantică şi nu adori mătăsurile, voalurile, pasmanteriile şi cristalele, stilul futurist, cu tăieturi ȋndrăzneţe şi design inovtativ şi sofisticat este perfect pentru tine.

Ca buchet de mireasă, alege tot ceva ieşit din tipare ca un buchet simplu de cale… negre – efectul va fi uauuu.

Culori ȋndrăzneţe

De la roşu la galben sau verde mentă, toate culorile verii sunt pe val pentru rochiile de mireasă din următorul an. De altfel, nude-ul este la fel de in, rochia nude din noua colecţie Jenny Peckham bucurându-se de un mare succes la Fashion Week.

Tul, tul, şi mai mult tul

De la rochii simple, cu doar unul sau două straturi de tul şi până la suprapuneri supradimensionate, tulul este textura anului, conferind volum şi supleţe rochiei, dar şi un aer romantic şi senzual miresei.

Glam, glam ’20 & ’30

Lasă malacoavele dificil de purtat, corsetele sufocante, capele prea ornamentate şi alege o rochie ca ȋn anii ’30 – cu linie simplă, dar plusând la capitolul glam cu aplicaţii preţioase de pietre, cristale şi pasmanterii. Perfectă dacă ai un corp de “sirenă”, rochia anilor ’30 ȋţi va pune formele ȋn evidenţă şi nu te va ȋncurca ȋn timpul dansului.

Comments

comments

Lasă un răspuns