Esti aici
Femeia.ro > Modă > Rochii perfecte pentru petreceri sau evenimente

Rochii perfecte pentru petreceri sau evenimente

Rochia este piesa definitorie din garderoba femeii din toate timpurile. Pentru că rochia nu doar îmbracă trupul, ci transmite personalitatea și dispoziția acesteia, în timp ce îi susține încrederea în sine.

De la regina Cleopatra – marea conducătoare a Egiptului la Marilyn Monroe – celebra și iubita acriță americană, de la Lady D. – prințesa englezoaică a inimilor până la Miley Cyrus – talentata cântăreață americană, femeile au iubit și au purtat rochii care le-au scos în evidență silueta și unicitatea.

Și vor purta în continuare rochii, pentru că orice femeie își dorește să fie frumoasă, iubită și apreciată pentru ceea ce este. Dar îmbrăcată potrivit va fi adorată.

        Simte-te regină într-o rochie elegantă de seară

Rochiile elegante de seară sunt ținutele pentru care trebuie să acorzi o atenție deosebită. Nu te poți prezenta la un eveniment în trening sau în blugi, pentru că vei risca să fi confundată cu personalul, ori nu vei fi primită.

Așadar, fie că ești invitată la o cină romantică de către partener, la un eveniment monden ori la nunta unei prietene, alege rochia potrivită și asorteaz-o cu starea care te va face să te simți regina acelei seri.

       Pentru o seară reușită respectă întotdeauna dress codul evenimentului

Englezii sunt cei care au inventat conceptul dress code pentru evenimentele importante, care în traducere liberă înseamnă stil de vestimentație strict definit.

Da, poate suna rigidă această definiție, dar de fapt, acest dress code este un factor important în buna desfășurare a evenimentului, pe lângă locație, mâncare și muzică, în timp ce este și o formă de respect față de organizatori.

Amintește-ți cât de bine te-ai simțit la un eveniment la care participanții au respectat vestimentația indicată în invitație și cum s-a creat acea atmosferă de petrecere de care s-a bucurat toată lumea, uneori până la ivirea zorilor.

Și imaginează-ți, de exemplu, cum ar fi, la o petrecere de seară pe un iaht ori la un domeniu, unde oamenii vin îmbrăcați în trening ori cu ținuta de călărie sau de fotbal. Ar fi caraghios și neplăcut estetic.

             Accesorizează-ți ținuta cu poșeta și pantofii potriviți

O femeie elegantă întotdeauna va știi cum să-și asorteze rochia cu poșeta sau pantofii potriviți, atrăgând atenția către întregul care îi pune silueta în evidență.

Alege o poșetă mică gen plic, pe care să o porți în mână, dar în care să îți încapă telefonul, rujul și eventual o oglinjoară.

Foarte apreciate sunt și poșetele mici cu lanț pentru umăr sau pentru mână. Indiferent ce model de poșetă vei alege, ține cont să se armonizeze nuanțele și materialele cu cele ale rochiei tale.

Bineînțeles că pantofii cu toc vor fi cei mai potriviți pentru rochia ta elegantă de seară. Dacă vei alege un calapod care ți se potrivește foarte bine pe picior, te vei simți foarte bine, vei putea dansa în voie, iar picioarele tale vor fi puse în evidență și admirate.

             Asortează-ți rochia cu părul sau culoarea ochilor

Părul sau ochii tăi se vor completa superb cu o rochie care să le pună în valoare nuanțele.

De exemplu un păr lung și negru poate fi scos în evidență de o rochie roșie, aurie sau se va completa cu o rochie neagră. Ochii verzi împreună cu o rochie smarald vor face ravagii în rândul bărbaților, dar și al femeilor prezente la eveniment.

Un păr castaniu roșcat  va fi susținut de o rochie elegantă de aceeași nuanță.

Imaginația și creativitatea ta sunt infinite. Dă-ți voie să fii unică și completează-ți garderoba cu imbracaminte de dama creată special pentru tine în România. Aceasta îți va pune în evidență silueta și te va face să te simți specială la fiecare eveniment.

           Îndrăznește să porți culori vii și radiante

Și indiferent că ești invitată la un dineu, la o petrecere aniversară ori la o nuntă îndrăznește să porți cu eleganță culori vii și radiante. Lasă rochia să vorbească într-un mod subtil despre tine, fără să faci mare lucru.

Vei rămâne astfel  în memoria participanților pentru multă vreme, și, poate vei fi model de ținută și comportament pentru alte femei, inspirându-le să iasă din teama de a se lăsa văzute și admirate.

 

Sursa foto: Freepik/vecstock

Comments

comments

Lasă un răspuns