Esti aici
Femeia.ro > Featured Homepage > Șase motive pentru care salopetele sunt cel mai bun articol de îmbrăcăminte

Șase motive pentru care salopetele sunt cel mai bun articol de îmbrăcăminte

Dacă ai nevoie de ceva în dulap vara asta, aceasta este un salopetă. Salopetele sunt practic o versiune pentru adulți a îmbrăcămintei pentru copii. Cu toate acestea, acestea sunt una dintre cele mai la modă piese vestimentare din această vară.

Salopeta – emblematica minune a modei dintr-o singură bucată pe care poate ai purtat-o ​​la discotecă în 1977 a revenit la modă. Vestea bună este că o salopetă poate fi cea mai confortabilă, măgulitoare, elegantă și ușor de purtat piesă pe care o vei deține vreodată.

Salopetele sunt foarte versatile și piese vestimentare obligatorii în garderoba ta. De obicei, vin în numeroase culori, modele și stiluri. Mai mult, aceste salopete damă pot fi purtate în toate anotimpurile, motiv pentru care sunt la modă. Indiferent dacă vrei să participi la o petrecere sau la alte evenimente, această îmbrăcăminte este perfectă pentru orice ocazie. Acest lucru se datorează faptului că este cea mai confortabilă, mai elegantă și mai ușor de purtat ținută. Prin urmare, a devenit mai populară în rândul femeilor.

Iată câteva motive pentru care să alegi întotdeauna salopete damă:

 1. O ținută unică

Salopetele sunt cele mai grozave lucruri pentru că sunt o singură bucată. Nu trebuie să alegi două piese separate care să se potrivească. Nu este nevoie să stai să te gândești ce va arăta bine împreună. Ia o salopetă, pune-o pe tine și continuă-ți ziua.

 1. Confort!

Salopetele s-ar putea să nu arate ca cele mai comode lucruri, dar când vei pune una pe tine și vei vedea cât de confortabilă este de fapt, vara ta va fi schimbată în bine. Salopetele sunt de obicei făcute din bumbac, care este o țesătură confortabilă. Cele mai multe salopete damă nu sunt strâmte, așa că nu trebuie să-ți faci griji că hainele se lipesc de tine într-o zi fierbinte.

 1. Ele permit multe activități

Întrucât salopetele sunt practic „onesies”, nu trebuie să îți faci griji dacă stai mereu ca o doamnă. Salopetele sunt complicate pentru că uneori pot arăta ca o rochie, dar sunt chiar pantaloni. Acest lucru permite multe activități pe care nu le poți face dacă porți o rochie.

 1. Sunt măgulitoare pentru toate tipurile de corp

După cum am spus mai devreme, cele mai multe salopete damă sunt de obicei mai largi. Prin urmare, salopetele pot arăta bine pe toată lumea. Dacă ai picioare lungi, picioarele tale vor arăta și mai lungi într-o salopetă. Dacă ești mai pitică, adaugă o pereche de tocuri și picioarele tale scurte vor arăta mai lungi ca niciodată.

Chiar dacă nu crezi în regulile de stil, există câteva linii directoare inteligente pe care ar trebui să le respectăm cu toții. Una dintre cele mai bune este aceasta: poartă haine care îți definesc talia. Vei arăta mai bine dacă o faci. Datorită siluetei sale, o salopetă îți definește în mod natural talia, ceea ce o face una dintre cele mai măgulitoare piese pe care le poți purta.

 1. Poți să o îmbraci elegant sau să o păstrezi casual

Poți purta salopete damă oriunde; o întâlnire, un picnic, la piscină – oriunde te poți gândi. Doar adaugă accesorii sau o pereche de tocuri pentru a obține salopete elegante. Dacă ai doar treburi de rezolvat, încalță o pereche de adidași și tot vei arăta drăguț, chiar dacă mergi pentru un look mai casual.

Unii experți stiliști susțin că salopeta poate înlocui cu ușurință little black dress (mica rochie neagră) pentru majoritatea ocaziilor de „dress up”.

Este inteligent să investești în salopete damă pe care să le poți purta de-a lungul mai multor sezoane și pentru diferite ocazii.

 1. Există o singură problemă: mersul la baie

Există un singur lucru rău la care ne-am putea gândi despre salopete damă. Mersul la baie cu salopetă este un proces lung și enervant. Salopetele arată drăguț și elegant până când trebuie să faci pipi. Da, trebuie să dai salopeta jos aproape complet, astfel încât practic faci pipi goală. Nu este cel mai distractiv lucru, dar trebuie să plătești prețul pentru a purta o salopetă adorabilă.

Cum să găsești salopeta potrivită pentru tine

Gândește-te la tonuri de salotele damă în nuanțe de roșu și albastru, dar trebuie să deții și una în negru de bază. Caută salopete damă online și vei vedea multe opțiuni diferite la o varietate de prețuri. Deoarece potrivirea este atât de esențială, totuși, ar trebui să încerci salopetele în magazin pentru a obține senzația câtorva stiluri diferite.

Pentru cea mai bună potrivire, ține cont de aceste indicații atunci când cumperi o salopetă:

 • Asigură-te că îți definește talia
 • Alege-o în funcție de pantofii pe care îi vei purta cel mai mult (adu-i cu tine când faci cumpărături).
 • Dacă ești mare în zona de sus, caută un stil mai bluzat.
 • Dacă ești mai mare în zona de jos, caută una cu picior lat.
 • Dacă ești scundă, caută o salopetă care are o siluetă îngustă și, așa cum ai face cu o pereche de pantaloni și o cămașă, și adaugă o jachetă pentru a echilibra aspectul general.

Comments

comments

Lasă un răspuns