Esti aici
Femeia.ro > Modă > Top 5 bijuterii clasice ce nu se vor demoda niciodată

Top 5 bijuterii clasice ce nu se vor demoda niciodată

Moda se află într-o continuă evoluție, mai ales când vine vorba de ținutele vestimentare sau de accesorizare. Cu toate acestea, există anumite modele clasice, statement care nu se demodează niciodată, oricât de mult timp a trecut de la achiziția lor. Rafinamentul și eleganța atemporală pot fi obținute foarte ușor dacă optezi pentru bijuterii unice, realizate din pietre prețioase. Clasicul și simplitatea sunt cele mai importante atribute ale unei bijuterii, acestea ajutând-o să nu-și piardă valoarea cu trecerea timpului, bijuteria devenind totodată un etalon al eleganței clasice.

Bijuteriile din aur înseamnă în primul rând, investiție. Dacă este realizată corect, este posibil ca peste câțiva ani, accesoriile să valoreze mult mai mult decât suma investită inițial. Bijuteriile pot fi cumpărate de la un magazin de bijuterii din aur, acesta având un portofoliu variat de modele, aliniate dorințelor și nevoilor clienților.

Principalele tipuri de bijuterii care vor trece testul timpului cu brio sunt amintite în cele ce urmează.

1.   Perlele

Un colier clasic de perle este exemplul perfect de bijuterie care va fi mereu la modă. De asemenea, o astfel de bijuterie se dovedește a fi un cadou perfect de aniversare, care semnifică iubirea necondiționată, puritatea și statornicia.

2.   Cercei din aur

Cerceii din aur reușesc cu brio să atragă atenția asupra formei feței, creând armonie și îndulcind chipul. Există multe stiluri atemporale care pot fi selectate: cercei aurii, mari, mici, clasici rotunzi sau chiar pătrați. Cu toate acestea, se recomandă achiziționarea unor cercei simpli, care se integrează perfect în ținutele casual, office, elegante.

3.   Colierele din aur cu design special

Un colier delicat este întotdeauna potrivit pentru o ținută office sau casual. În cazul în care ținuta este încărcată, specialiștii recomandă purtarea unui lănțișor simplu și scurt, pentru a nu obține un aspect și mai încărcat. Un colier din aur, cu design special se asortează perfect cu piese vestimentare simple, care au un aspect clean, unitar, cum ar fi o rochie de catifea sau un costum elegant din două piese. Lanțurile, colierele cât mai simple și realizate din metale prețioase nu se vor demoda niciodată, pentru că adaugă o strălucire unică și un aspect impozant și rafinat în orice context.

4.   Pandantive

Un lanț simplu este elegant, dar emoția este subliniată atunci când se folosește un pandantiv cu o semnificație puternică. Există numeroase opțiuni atunci când vine vorba de pandantive: perle, cruciulițe, pietre prețioase, inimă, copacul vieții, etc.

Pandantivele simple și delicate, cum ar fi o singură perlă, un diamant sau un smarald, sunt întotdeauna potrivite pentru birou, în timp ce asimetriile îndrăznețe sau alte forme unice sunt ideale pentru ținutele de seară și cele casual.

5.   Brățări minimaliste

Cele care nu dețin o astfel de brățară sunt încurajate să investească în una, pentru că nu se va demoda niciodată și pentru că reușește să completeze armonios orice tip de ținută. Popularitatea sa a crescut foarte mult, mai ales în ultima perioadă, datorită versatilității și eleganței desăvârșite oferite.

Bijuteriile clasice dețin un farmec aparte și un rafinament deosebit. Integrate în ținute deosebite, ele conturează un look demn de toată admirația.

Comments

comments

Lasă un răspuns