Esti aici
Femeia.ro > Modă > Vreau sa fiu o femeie moderna

Vreau sa fiu o femeie moderna

Nu-i un dulap oarecare, sifonierul asta! Stiu pe cineva care ascunde in el banii economisiti. atranii pun la pastrare “bunataturile” pentru nepoti. Femeia moderna isi tine avutul in teancuri din fibre textile. Ajungi la concluzia ca in sifonier sunt lucrurile cele mai de pret. Cand deja nu mai e asa, dulapul s-a sifonat si intra in revizie monetara, alimentara sau, dupa cum ar trebui, vestimentara.

Pantalonii nu-s singurele haine

La fel cum portocalele nu-s singurele fructe, blondul nu e singura nuanta de par, iarna nu-i singurul anotimp, rujul roz nu-i singurul ruj, tu nu esti singura femeie neimpacata cu stilul ei, draga Daniela! Moto-ul tau – TRAIASCA BLUGII! – e sublim, dar lipseste cu desavarsire in practica simularii lui “cum ma imbrac cand nu-s acasa”. Sa-ti zic despre tinutele tale? Sunt terne. De-ar fi sa ma erijez intr-un critic inrait (desi nimic nu ma recomanda!), as spune ca te-ai imbracat sa nu te vad. Ai ales tinute simple si parc-ar fi la fel. O bluza stil maiou, menita sa te dezavantajeze, din cauza croielii nedefinite. Te scurteaza, nu mai era nevoie ca pantalonii rosii sa faca acelasi lucru.

Tu, comoda, eu, carcotasa

Intr-o zi obisnuita, stai in casa? Nu merita. Si de ce sa iesi astfel imbracata cu fetele? La o iesire de genul asta, as spune ca-i vorba de distractie, dar cromatica imi inspira altceva. Si nici prietenele tale nu mi-au povestit cum ca v-ati intalni sa va plangeti de mila, ci, dimpotriva, ca tu esti tonica, de gasca si foarte misto, cu veselia ta naturala. Ce-i drept, negrul subtiaza, dar exista si croieli care fac asta, fara sa vina la pachet cu un efect de imbatranire. Incearca ceva lejer si atractiv!

  • Articol preluat din revista FEMEIA.
    Text: Alina Vilcan.

 

Comments

comments

Leave a Reply