Esti aici
Femeia.ro > Noutăți > Ai nevoie de un credit rapid? Vino la agenția TEZAUR și obține instant banii de care ai nevoie!

Ai nevoie de un credit rapid? Vino la agenția TEZAUR și obține instant banii de care ai nevoie!

De regulă, când o persoană își dorește să aplice pentru un credit rapid, își îndreaptă atenția prima dată către instituțiile bancare, însă, nu de fiecare dată, reușește să îl obțină. Pot apărea o serie de factori care împiedică această procedură, cum ar fi neîndeplinirea criteriului veniturilor, istoricul financiar nepotrivit sau datoriile multiple existente.

Din fericire, o casă de amanet nu ține cont de aceste criterii în momentul în care cineva vrea să aplice pentru un împrumut, ci solicită doar buletinul (cartea de identitate) a beneficiarului și garanția, iar creditul poate să fie acordat. Mai jos sunt prezentate principalele motive pentru care cineva poate să apeleze la ajutorul oferit de o astfel de agenție, cu scopul primirii unui credit.

1.     Procedura funcționează într-o manieră rapidă

Cea mai bună parte a creditului obținut de la o casă de amanet este că acesta se oferă pe loc, fără ca beneficiarul să mai fie nevoit să aștepte anumite aprobări, așa cum se întâmplă în cazul instituțiilor bancare. Procedura de obținere a creditului de la o agenție de amanet funcționează puțin diferit în comparație cu băncile. Este necesar ca persoana care se împrumută să ofere drept garanție bunuri din aur, care să intre în posesia amanetului în cazul în care creditul nu a fost rambursat în întregime la data înscrisă în contract.

2.     Nu se efectuează verificări ale istoricului financiar și ale scorului de credit

Un alt motiv pentru care există tot mai multe persoane interesate să aplice pentru un împrumut din cadrul unei agenții de amanet constă în faptul că aceasta nu se ocupă de verificarea istoricului sau a scorului de credit al clientului. Garanția adusă este suficientă pentru ca procesul să fie dus la bun sfârșit. Cu cât bunul adus este mai valoros, cu atât suma de bani primită are potențialul de a fi mai ridicată.

3.     Scorul de credit nu este afectat

Instituțiile bancare țin cont de momentul în care beneficiarul nu respectă termenul stabilit de achitare a împrumutului sau întârzie cu plata ratei, sancționând imediat scorul de credit. Din fericire, agențiile de amanet nu au niciun impact asupra scorului de credit, pentru că nu sunt interesate nici de acest aspect, nici dacă beneficiarul mai are și alte datorii active.

4.     Se pot efectua împrumuturi multiple

Vestea bună este că o casă de amanet nu își condiționează clienții la un singur împrumut, dacă aceștia nu au reușit să îl finalizeze pe primul. Atât timp cât aduc garanții diferite, casele de amanet pot oferi credite multiple fără nicio problemă. Din păcate, alți creditori nu vor accepta o astfel de situație, motiv pentru care tot mai multe persoane apelează la ajutorul agențiilor de amanet pentru a obține un împrumut rapid, fără alte complicații.

Datorită amanetelor, obținerea rapidă a unui împrumut nu este o procedură dificilă sau imposibilă, ci, din contră, specialiștii au simplificat întregul proces de amanetare la un concept simplu: atât timp cât clientul oferă garanție și are vârsta minimă legală, procedura poate să fie pusă în aplicare fără nicio problemă.

Comments

comments

Lasă un răspuns