Esti aici
Femeia.ro > Noutăți > A apărut ediția de mai 2020 a revistei Ioana!

A apărut ediția de mai 2020 a revistei Ioana!

revista ioana

Nu rata ediția de mai a revistei Ioana, din 7 mai la puncte de difuzare a presei din întreaga țară!

Chiar dacă încă nu avem libertatea deplină de a ne mișca, ultima lună de primăvară se anunță proaspătă și înmiresmată, fiind un motiv extraordinar să ne ocupăm de noi și de tot ceea ce ne face plăcere.

De aceea, vorbim cu Ana Maria Cimpoescu despre „face yoga“, un sistem inedit de principii care îți poate schimba viața. Nu am uitat nici de importanța sportului, de aceea te invităm să citești un material practic despre exercițiile fizice ce pot fi făcute în sufragerie, astfel încât tu să îți păstrezi silueta de invidiat.

Ele sunt explicate pe înțelesul tuturor de antrenoarea Ioana Siladi. Iar dacă simțurile tale au intrat în amorțeală de atâta stat acasă, le trezim citind despre sinestezie, un nou trend în arta culinară, care promite preparate deosebit de delicioase. Nu degeaba spunea George Bernard Shaw că „nu există dragoste mai sinceră decât cea pentru mâncare!“.

Și nu uita! Mai poți citi revista și în format electronic, pe Magzter, iar abonamentele pentru versiunea tipărită pot fi achiziționate de AICI.

Comments

comments

Lasă un răspuns