Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > KIMARO, ziua 2 – Romantism, poezie și rock ‘n roll

KIMARO, ziua 2 – Romantism, poezie și rock ‘n roll

Kiss FM, Magic FM și Rock FM au adus la malul mării – KIMARO, cel mai mai mare festival al muzicii românești! Evenimentul a debutat pe 12 august cu o seară Electro Symphonic, iar vineri a continuat cu Magic Sunsets.

New Generation și Tiny Tigers două trupe foarte tinere, cu o medie de varsta de 16 ani, au dat urcat primele pe scena KIMARO la Magic Sunsets cu o serie de coveruri ale unor hituri celebre și au adus publicului doza de energie necesară pentru o seară plină de muzică bună.

O seară magică nu poate exista fără un strop de romantism. Iar Direcția 5 a atins inimile publicului de la KIMARO cu cele mai romantice balade de dragoste. „Am nevoie de tine”, „Și ce dacă”, „Îți mulțumesc” și „O fată ca ea” au răsunat vineri seară în Portul din Constanța.

Loredana și Agurida au adus savoare și pasiune dar si „Zigg-Zagga”, „Lele” și „Fericire”. Cu o costumație strălucitoare și o atitudine hipnotizantă, Loredana ne-a cucerit din nou, dacă mai era nevoie și ne-a adus aminte cât de frumoasă este viața.

Din playlist-ul Loredanei nu au lipsit nici piesele din folclorul românesc, interpretate în stilul său inconfundabil, sau horele, pe care românii abia așteptau să le danseze din nou.

Numele lui Horia Brenciu este sinonim cu energia și trăirea momentului. Horia iubește muzica și muzica îl iubește pe Horia. Iar de acest lucru ne-am convins încă o dată la festivalul KIMARO, unde artistul a asigurat o atmosferă incredibilă, alături de HB Orchestra. Duetul dintre Horia Brenciu si actorul Alex Bogdan au fermecat publicul care le-a răspuns cu o mare de luminițe de la telefoane.

La ultimul concert al serii Magic Sunsets de la KIMARO, Ștefan Bănică a purtat publicul într-o călătorie muzicală pe ritumurile celor mai frumoase hituri ale sale, iar publicul a dansat până la miezul nopții, sub cerul plin de stele.

Comments

comments

Lasă un răspuns