Esti aici
Femeia.ro > Noutăți > Noi creme tartinabile Lino Lada

Noi creme tartinabile Lino Lada

Din 1998, brandul LINO a pus la dispoziția iubitorilor delicioasa cremă tartinabilă LINO LADA, care a cucerit piața rapid. Obținută din cele mai bune ingrediente de origine naturală – cea mai bună cacao, cel mai bun lapte integral și cele mai bune alune – crema este perfectă pentru a fi consumată pe pâine, pentru umplerea clătitelor și prăjiturilor, cu înghețată sau ca atare, ca desert.

 

Pentru că preferințele consumatorilor sunt diversificate, exact așa este și gama LINO LADA, pentru a-i mulțumi pe toți. Adori gustul exotic, tropical? Atunci sortimentul LINO LADA cu nucă de cocos este pentru tine. Cremă albă, din lapte, și bucățele de nucă de cocos, numai bună de mâncat cu lingura. 

Te dai cumva în vânt după alune de pădure? Le găsești în crema supertartinabilă LINO LADA cu lapte și alune de pădure, făcută să îți satisfacă poftele. O combinație irezistibilă care poate fi oferită fără grijă și copiilor, fiind bogată în calciu, un nutriment necesar creșterii sănătoase și echilibrate.

Delicioasa cremă tartinabilă din ciocolată neagră și alune de pădure, un produs Premium, de cea mai înaltă calitate, cu cel mai mare procent de alune conținute (16%), va satisface și cele mai exigente gusturi. 

Iar dacă îți place și crema albă, și crema neagră, ai la dispoziție varianta LINO LADA Duo, cu lapte integral, cacao și alune, cu o valoare energetică ridicată, fiind ideală pentru copii și sportivi. 

Text și foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns