Esti aici
Femeia.ro > Featured Homepage > Open Days 2022 la Atelierele ILBAH

Open Days 2022 la Atelierele ILBAH

In perioada 21-24 Martie 2022 a avut loc evenimentul Open Days 2022 la Atelierele ILBAH. In cadrul acestui eveniment, Atelierele ILBAH a desfasurat 27 de worshop-uri gratuite la toate sediile din tara, inclusive ONLINE LIVE! Peste 500 de oameni au trecut pragul celor patru sedii din Bucuresti, Ploiesti si Cluj-Napoca, si au participat online la o serie de workshop-uri practice!

Portile sediilor au fost larg deschise pentru cei interesati de cursurile din portofoliul Atelierele ILBAH, persoanelor dornice sa incerce ceva nou, sa aduca o schimbare in viata lor. Evenimentul a fost dedicat iubitorilor de Fashion Design, Interior Design, Floral Design, Cooking, Beauty, Business sau Online Marketing, iar trainerii Atelierele ILBAH au raspuns tuturor provocarilor participantilor, reusind sa ii faca din ce in ce mai curiosi.

4 zile de Open Days, 27 de workshop-uri gratuite din 12 domenii, un eveniment care a raspuns tuturor intrebarilor celor care-si doreau sa ia cea mai buna decizie pentru cariera lor.

Get to know us!

Atelierele ILBAH organizeaza an de an evenimentul Open Days, un eveniment care ofera oportunitatea de a participa la workshop-uri gratuite, in cadrul carora primesti consultanta si indrumare pentru o cariera de succes. Cu un portofoliu ce cuprinde peste 50 de cursuri de specialitate, predate de traineri cu experienta, Atelierele ILBAH iti ofera resursele de care ai nevoie, pentru a face reconversie profesionala, sau pentru a-ti implini pasiunile.

Ce inseamna Open Days?

Open Days inseamna workshop-uri gratuite si sansa de a face cunostinta cu domeniul care te pasioneaza. Workshop-urile Open Days iti ofera ghidare, consiliere, raspunsuri la intrebari, tips&tricks si multa practica. De asemenea, reprezinta sansa de a face cunostinta cu oameni care impartasesc aceeasi pasiune cu tine si care aspira la un nou inceput sub indrumarea oamenilor de specialitate.

Cum a fost la Open Days?

Sediile Atelierele ILBAH au gazduit la Open Days 2022 oameni deschisi spre cunoastere si dornici de a-si imbogati experientele, astfel ca participantii s-au bucurat de discutii despre tendintele anului 2022 in designul de interior, studiul asupra tehnicilor de realizare al celor mai actuale look-uri de make-up, hair, design vestimentar, studiul asupra modului de preparea  al unor retete sofisticate ale bucatariilor international si multe altele.

Participantii au fost incantati de cunostintele dobandite in urma workshop-urilor, care i-au ajutat sa isi dea seama in ce directie sa se indrepte pentru o cariera de succes.

Vezi aici video:

Parteneri Open Days Atelierele ILBAH: Dobrogea, Kamis, Luna Solai, Gyermelyi, Lactate Bradet, Beautyone, Label M, Elgon, Keune, Paese, Bioderma, Flowers Market, Cusut si Brodat, Tipare de Croitorie, Brother.

Comments

comments

Lasă un răspuns