Esti aici
Femeia.ro > Noutăți > (P) 2013 – Un an al experientelor. Un an al zambetelor.

(P) 2013 – Un an al experientelor. Un an al zambetelor.

Iar atunci cand ma gandesc la evenimente majore precum o nunta, un botez sau o zi de nastere, toate in compania rudelor si a prietenilor apropiati, cel mai important lucru este sa impaci toate dorintele cu zambetul pe buze.

Cand am inceput sa imi planuiesc ziua de nastere aveam in minte numai bucuria de a-mi revedea cei mai apropiati prieteni, oameni care au fost alaturi de mine in fiecare moment si pentru care imi doream ca totul sa fie perfect. Fara macar sa pun pixul jos s-au adunat 150 de persoane. La mine nici nu ma gandeam sau poate doar incercam sa imi dau seama cum voi sta cu toti de vorba si voi avea in acelasi timp grija ca totul sa fie perfect, sa nu lipseasca nimic nimanui si eventual chiar sa citesc cateva ganduri.

Apoi am inteles ca de altceva era nevoie, respectiv de oameni care sa imi citeasca mie gandurile pentru ca eu sa ma pot bucura cat mai mult de oamenii prezenti la eveniment. Si am gasit locul perfect cu oamenii perfecti! La Jubile the Ballroom am gasit un salon decorat cu mult gust si personal cu experienta mare in organizarea de evenimente „de suflet” – asa cum numesc eu aniversarile, nuntile sau botezurile.

Jubile Primaverii are o capacitate de 200 de persoane carora le veti oferi o atmosfera excelenta creata de candelabre, oglinzi si voaluri. Spatiul este ideal compartimentat astfel incat intrarea in salonul principal se face printr-un lobby elegant – spatiu ideal atat pentru socializare cat si pentru un bufet cu bauturi si minuturi pentru warm up. De asemenea, parcarea se realizeaza cu serviciul de Valet Parking, este pazita si generoasa asa incat invitatii care vin cu masina nu vor avea nicio grija.

Cateringul este exemplar, totul fiind pregatit in bucatatia proprie. Mai mult, inainte de eveniment ne-am intalnit pentru a degusta fiecare produs. Si pentru ca succesul unui eveniment sta in detalii nu ocoliti Candy Barul unde fiecare bomboana si fiecare briosa sunt umplute manual cu fructe. Zambetul fiecarui participant este garantat!

Personalul Jubile este mai mult decat profesionist reusind sa puna atat experienta sa in slujba fiecarui eveniment. Cel mai mult am apreciat rabdarea de a asculta fiecare dorinta a mea si apoi capacitatea de a se pune in pielea participantilor. Aceasta este reteta pentru a fi invitat la propria dvs petrecere intr-o ambianta calduroasa, plina de gratie si eleganta.

Comments

comments

Lasă un răspuns