Esti aici
Femeia.ro > Noutăți > (P) Valsul mirilor – un moment memorabil al nuntii voastre

(P) Valsul mirilor – un moment memorabil al nuntii voastre

E de departe cel mai important eveniment din viata ta.

Si, mai mult decat in orice alta zi, la nunta ta iti doresti si stralucesti, sa nu iti tremure genunchii privind in jurul tau si mai ales, sa nu iti calci partenerul pe picioare.

Traditia spune ca dupa ce mirii primesc invitatii trebuie sa deschida petrecerea printr-un dans, adica valsul miresei.

Acesta este primul lor dans ca proaspat casatoriti si totodata un spectacol pentru musafiri care vor fi cu ochii pe ringul de dans.

Valsul este ca si viata in doi. Trebuie sa aveti rabdarea de a invata impreuna primii pasi. Cu iubire si daruire veti uimi invitatii cu ritmul vostru armonios.

Pentru ca nunta este un eveniment romantic, probabil veti alege ca melodie pentru primul dans ceva care va starneste cele mai frumoase sentimente, poate fi vorba de melodia pe care ati dansat pentru prima data, care canta in momentul in care v-ati cunoscut sau in momentul in care v-ati sarutat pentru prima data.

Daca va numarati printre cei clasici, atunci cu siguranta trupurile voastre vor pluti pe acorduri de vals. Dupa alegerea melodiei va trebui sa invatati cativa pasi pentru a crea o impresie placuta pe ringul de dans unde ochii invitatilor va vor observa cu atentie fiecare miscare. Nu va faceti griji insa, pana la urma totul va veni de la sine.

Peste ani, probabil ca veti uita ce s-a servit la meniu, ce rochie a avut nasa, ce invitati au venit sau nu la nunta, dar cu siguranta melodia cu care ati deschis seara nu o veti putea uita! Te intrebi cat timp ti-ar trebui pentru a invata?

– Doua sedinte sunt suficiente pentru a invata pasii de baza.
– Patru–cinci sedinte te vor ajuta sa te descurci onorabil.
– Sase–opt sedinte de dans vor duce la acel moment memorabil.

Comments

comments

Leave a Reply