Esti aici
Femeia.ro > Featured Homepage > Pure Stem Cosmetics, o îngrijire holistică

Pure Stem Cosmetics, o îngrijire holistică

Pure Stem Cosmetics  este cea mai nouă gamă de cosmetice românești, care abordează o îngrijire holistică – cum arăți, contează la fel de mult cu felul în care te simți.

Ne-am propus să aflăm mai multe despre tinerețea fără vârstă și o nouă viziune în îngrijirea pielii, alături de creatoarea produselor Pure Stem Cosmetics, Valentina Fabian.

Are un parcurs profesional eclectic – a lucrat în Dubai, Sudan, Bahrain, Kenya, Gabon, Qatar și România. A jonglat printre arii aparent antagonice care s-au îmbinat apoi într-un puzzle surprinzător – de la vânzări, analiză și cercetare, contractare și negocieri până la project management și antreprenoriat. I-a plăcut să simtă și să descopere lumea în felul său, iar acum vrea să ne arate și nouă ce a descoperit. Ca femeie de afaceri acum este Pure Stem Cosmetics, o gamă de cosmetice gata să reinventeze felul în care avem grijă de tenul nostru, prin folosirea celulelor stem vegetale în combinații active cu ingrediente 100% naturale. 

Ai locuit 11 ani în Orient și Africa. Cum ai trăit experiența?

Primul meu șoc cultural a fost în 2016, când am început să lucrez în Dubai. Viața în Orientul Mijlociu este complet diferită față de lucrurile care ne sunt familiare aici, de tot ce știm noi mai bine să trăim. Așa că am încercat să mă integrez constant, prin gastronomie și călătorii, și pot spune că am reușit cu brio. Africa a venit și ea cu noutățile și personalitatea ei – cultură diferită, aventură zilnică, provocări și pericol constant. Am avut zero așteptări, dar am găsit un job captivant, oameni buni și mi-am făcut o grămadă de prieteni. Am urcat pe vârful Africii, Kilimanjaro, și am văzut mai multe țări din Africa decât de pe continentul european. Uneori, mi se tăia răsuflarea – totul era atât de frumos și captivant și parcă nu mi se întâmpla mie.

Cum te-au influențat și inspirat profesional aceste experiențe? Ce ai adus din acest parcurs în dezvoltarea gamei Pure Stem?

După 11 ani petrecuți în afara țării, când a apărut oportunitatea să preiau și să reinventez gama Pure Stem Cosmetics, am simțit că e șansa mea să pun în practică tot ce știam pentru a construi un business de la zero.

Ce te-a făcut să te apuci de antreprenoriat?

În ultima perioadă, am ajutat mulți antreprenori să își dezvolte afacerea. Așa am realizat că, după mai bine de 20 de ani de experiență, ceea ce vreau este să muncesc pentru mine. Provocarea a fost și este să găsesc oameni cu care să colaborez, care să-mi înțeleagă ideile și să mă ajute să le pun în practică.

Ce aduc diferit pe piața din România produsele din gama Pure Stem Cosmetics?

Sunt mândră de faptul că produsele sunt create și fabricate în România, având ca ingredient principal Buddleja Stems GX – celule stem vegetale extrase din liliac de vară, recunoscute pentru capacitatea lor de refacere, regenerare și vindecare. Acestea protejează ADN-ul pielii, prin combinații active cu ingrediente 100% naturale, precum Resveratrol, Ulei din Sâmburi de Struguri, Alantoină, Vitamina E, Unt de Shea și Unt de cacao.

Ai vreun produs preferat din gama Pure Stem Cosmetics?

Crema de zi intens nutritivă și revitalizantă se potrivește perfect tenului meu și îmi oferă o senzație de elasticitate și hidratare de-a lungul întregii zile. Am gândit gama Pure Stem Cosmetics ca pe o rutină completă de îngrijire – avem patru produse complementare care acoperă toate nevoile esențiale ale tenului. Pentru noi, atât partea de curățare, cât și cele de hidratare, revitalizare și reparare sunt la fel de importante.

Când putem să testăm produsele tale? De unde le cumpărăm?

Din octombrie 2021, le puteți comanda de pe www.purestem.ro. Dar suntem în discuții avansate și cu lanțuri de magazine cunoscute din toată țara, pentru a ne lista produsele și la raft.

Descrie Pure Stem într-o propoziție! 

Pure Stem activează a doua natură a pielii tale!

Text: Luminița Tăbăran

Foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns