Esti aici
Femeia.ro > Noutăți > Rezolvi rapid problemele cu care te confrunți, optând pentru un credit online

Rezolvi rapid problemele cu care te confrunți, optând pentru un credit online

Atunci când ai nevoie rapid de bani este bine de știut că ai la îndemână o soluție financiară care te poate ajuta să depășești rapid și ușor situația cu care de confrunți. Fie că este vorba despre o situație neprevăzută sau pur și simplu dorința de a materializa un plan, creditele acordate de instituțiile financiare nebacare sunt accesibile tuturor, inclusiv persoanelor care au sau au avut istoric de creditare negativ ori care au o perioadă scurtă de când sunt angajați (ex: minim 3 luni lucrate până la data solicitării creditului).

Când vrei un credit IFN înseamnă că îți dorești o finanțare rapidă și fără prea multe bătăi de cap. Aceste instituții acordă credite atât persoanelor fizice cât și juridice, în condiții foarte lejere comparativ cu instituțiile bancare care au un proces de aplicare mult mai riguros. Practic, aplici pentru un credit online și poți obține banii chiar și în 15 minute dacă parcurgi corect fluxul de aplicare.

Ai nevoie de un singur document, cartea de identitate și o poză selfie prin care faci dovada că ești persoana care solicită creditul cu buletinul. De aici și până la aprobarea creditului este o timp scurt pentru că procesul de aplicare este automatizat la multe dintre IFN-uri. Acest lucru mai atrage încă un avantaj și anume, ai posibilitatea de a solcita un credit inclusiv în weekend sau în zilele nelucrătoare.

Dacă alegi să primești banii pe card, aceștia îți vor fi transferați aproape instant pentru că nu presupune intervenția băncii pentru procesarea transferului. În cazul în care dorești să primești banii în contul bancar, acest lucru ar presupune operarea tranzacției de către banca la care ai contul deschis, ceea ce exclude din start posibilitatea de a primi banii în zilele nelucrătoare, iar procesul ar putea dura aproximativ 1 zi lucătoare.

Aplici online pentru credit și primești banii aproape instant, fără a mai fi nevoie să te deplasezi, să stai la cozi sau să completezi zeci de formulare inutile.

Înainte de semna contractul de creditare, în calculatorul de credit vei putea vedea exact, încă de la început, dobânda, rata și suma totală de rambursat, astfel încât să poți aplica pentru un credit responsabil (acest lucru fiind valabil pentru orice tip de credit, fie că este vorba despre un produs bancar sau nebancar).

Rambursarea banilor este flexibilă și ai posibilitatea de a alege exact produsul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Fie că îți dorești un credit pe care să îl returnezi puțin câte puțin iar apoi să refolosești banii rambursați (sub forma unei linii de credit – ex: Creditul pentru urgențe) sau dacă vrei să alegi un credit structrat în rate fixe și egale, pe o perioadă de până la 60 de luni (5 ani).

La Mai Mai Credit IFN nu ai taxe de analiză dosar sau alte comisioane. Ai posibilitatea să obții rapid creditul doar cu buletinul, 100% online. Practic, dacă ai acces la net și buletinul la îndemână, creditul este ca și aprobat!

Condițiile generale de creditare ar fi: vârsta cuprinsă între 18 și 75 de ani și venituri declarate la ANAF de minim 1500 lei/lună, cel puțin în ultimele 3 luni.

Comments

comments

Lasă un răspuns