Esti aici
Femeia.ro > Noutăți > A apărut ediția de decembrie 2020 a revistei Sănătatea de azi!

A apărut ediția de decembrie 2020 a revistei Sănătatea de azi!

sanatatea de azi

Nu rata ediția de decembrie 2020 a revistei Sănătatea de azi, din 19 noiembrie la punctele de difuzare a presei din întreaga țară!

În Sănătatea de azi nr. 12/2020 un medic din linia întâi ne răspunde la întrebările despre noul coronavirus și ne ajută să înțelegem toate necunoscutele și riscurile la care suntem expuși în această perioadă. În plus, ți-am pregătit în ediția de decembrie:

  • trucuri de frumusețe care au trecut proba timpului
  • mituri despre artrită
  • interviu cu psiholog despre importanța consilierii în cazul pacienților cu cancer
  • lista alimentelor care te ajută să ții post fără să simți lipsa cărnii și multe alte diete utile și remedii naturiste de sezon

Atenție! Caută la chioșcuri din 19 noiembrie și ediția specială cu pulsoximetru inclus (preț 59,99 lei) și completează-ți trusa medicală de pandemie cu acest aparat mic și util, care te ajută să afli în orice moment cum stai cu nivelul de oxigen din sânge!

Nu uita, revista poate fi achiziționată și în format electronic via Magzter, iar abonamentele pentru versiunea tipărită pot fi achiziționate pe site-ul Burda.

Comments

comments

2 thoughts on “A apărut ediția de decembrie 2020 a revistei Sănătatea de azi!

  1. Am cumparat revista Sănătatea, cu pulsoximetru, care nu functioneaza. Foarte urât. Cum se numeste acest mod de a face comerț?

Lasă un răspuns