Esti aici
Femeia.ro > Noutăți > Un puști campion la karting cântă publicului la pian, în izolare

Un puști campion la karting cântă publicului la pian, în izolare

Un puști care iubește kartingul și este campion la clasa micro calcă pe urmele idolului său și la… muzică: acesta a urmat exemplul campionului mondial de formula 1 Lewis Hamilton, care în izolare s-a apucat de lecții de pian și s-a filmat cântând, adăugând că anul ăsta vrea să se perfecționeze la pian.

În vârstă de 10 ani, Albert s-a inspirat din video-ul postat de Hamilton și a interpretat la pian aceeași bucată muzicală, pentru cei care îi urmăresc pagina de Facebook.

Are însă avantajul că este elev la Liceul de Arte Margareta Sterian din Buzău, unde studiază pianul. Albert spune că este bucuros că are în comun cu idolul său mai mult decât pasiunea pentru karting: acum, și dragostea pentru pian și muzică.

Albert are 10 ani și este pasionat de karting. Face parte din echipa Real Racing condusă de Constantin Răileanu, iar în primul an de karting a ieșit campion Karting Masters clasa micro, ocazie cu care a primit ca premiu și o mașină de karting, de care este nedezlipit. Studiază pianul la Liceul de Arte Margareta Sterian din Buzău, iar de când stă acasă e decis să nu renunțe la pasiunile lui: exersează la pian și își pornește kartul aproape zilnic, prin curte.

Text și foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns