Esti aici
Femeia.ro > Noutăți > Vara vine cu vești bune la Bacolux Hotels, Herculane

Vara vine cu vești bune la Bacolux Hotels, Herculane

Începutul lunii iunie aduce vești bune la Bacolux Hotels. Odată cu Rusaliile, grupul Bacolux Hotels a început să redeschidă treptat hotelurile de la Băile Herculane pe care le are în portofoliu, respectiv Afrodita Resort & Spa și Diana Resort.

 

Acum 3 luni, pe 16 martie, grupul Bacolux Hotels și-a închis toate locațiile din Herculane, Craiova și Bușteni, la momentul decretării stării de urgență pe teritoriul României din cauza pandemiei. Au trecut, iată, mai bine de 100 de zile de suspendare, de distanțare și de reorganizare.

Marea redeschidere aduce vești bune și oferte turistice imbatabile atât pentru turiști, cât și pentru partenerii din turism, dar și multe responsabilități. Sumele alocate suplimentar în noile protocoale de dezinfectare și igienizare sunt de peste 270.000 de lei.

„Înainte de redeschiderea activității pentru turiști, toate locațiile Bacolux vor fi dezinfectate de o companie certificată, prin proceduri avansate de dezinfecție, aprobate de instituții abilitate în domeniu. Printre măsurile de igienă adoptate în locații sunt plasarea de dozatoare cu dezinfectanț, în spațiile comune, cât și în cele destinate angajaților, dotarea cu termoscanner la intrarea în hotel, dezinfectarea tuturor suprafețelor și obiectelor atinse cel mai frecvent din spațiile comune, plasarea de covorașe dezinfectante la toate căile principale de acces, folosirea restricționată a lifturilor, spălarea și dezinfecția suprafețelor din camere și spații comune cu soluții biocide, distanțarea legală a meselor din restaurantele resorturilor, crearea de programe predefinite pentru masă, pentru evitarea aglomerării restaurantelor, termoscannere la intrarea în restaurante, lămpi UV bactericide în zona alimentară, dezinfectarea meselor, scaunelor, după fiecare servire, monitorizarea zilnică a temperaturii angajaților și a stării acestora de sănătate la fiecare intrare în tură, utilizarea echipamentelor de protecție de către toți angajații hotelurilor”, punctează reprezentanții Bacolux Hotels.

La nivel de oferte turistice, echipa Bacolux Hotels își dorește să îi suprindă pe turiști. „Punem la bătaie pachetul wellness de 5 zile, la care adăugam un bonus de 2 zile din partea casei. Adică plătești 5 zile și primești 7. Apoi, ne dorim ca turiștii să înțeleagă că este vorba despre un concept de sănătate și imunitate. #NeFacemBineinRomania și ne întărim sistemul imunitar cu ajutorul apelor sulfuroase, atât de renumit la Herculane.

La Băile Herculane, vă puteți găsi vindecarea la nivel respirator. Aici, apele sulfuroase pot liniști si vindeca rinite, laringo-traheite, bronșite cronice, sclero-emfizem pulmonar, pneumoconioze, silicoză și alte afecțiuni bronhopulmonare ale oricărui pacient. ”Cura de Herculane, realizată în scop terapeutic, se recomandă convalescenților după pneumopatii acute, bacteriene și virotice, traheobronșite cronice simple, nevroze respiratorii. Apele minerale sulfuroase folosite sub formă inhalatorie au o acțiune de umectare a traiectului bronșic și favorizează drenajul produșilor de secreție bronșică.”, spune medic primar balneo-fizioterapie și recuperare medicală Otilia Oprișan la Afrodita Resort & Spa.

Din 4 iunie, sunteți așteptați la Herculane, la Afrodita Resort& Spa. Veniți să vă bucurați de „cea mai frumoasă staţiune de pe continent” (Franz Iosef). Veniți să vă bucurați de apă și de spa la Afrodita Resort & Spa!

Bacolux Hotels înseamnă 26 de ani de activitate pe piața ospitalității din România, 4 unități hoteliere, peste 1.000 de locuri de cazare. 300 de angajați. 10 milioane de euro investiți în Băile Herculane în 2 hoteluri de 3 și 4 stele. 7,5 milioane de euro cifră de afaceri în 2019.

Text și foto: PR

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns