Esti aici
Femeia.ro > Organizarea nunții > 10 trenduri populare de organizare in 2013

10 trenduri populare de organizare in 2013

1. Florile de tip ”grădină englezească”. Anul acesta sunt la mare căutare buchetele și aranjamentele florale compuse din flori mari, opulente, dar care dau senzația de proaspăt cules.

Bujorii sunt la mare căutare dar aceștia pot fi înlocuiți cu succes de trandafiri.

2. Invitațiile devin și mai personaizate și mai îndrăznețe! Nu doar că includ pe tonuri neutre tușe de culori neon, dar ilustrațiile sunt foarte apreciate. Acestea vor spune povestea voastră pe scurt și-i vor încânta pe invitații cu tonul lor informal.

Invitațiile cu fotografia voastră sunt extrem de cool!

[*Candy-bar DIY*][1]

3. Candy bar-ul este aici să rămână. Nimeni nu îi poate rezista, în culorile sale vesele și amenajarea atent studiată. Pe cât de atrăgătoare sunt ca design, pe atât de gustoase trebuie să fie gustările alese.

Construiește un candy-bar asortat la tematica nunții, în culori complementare.

4. Tortul miresei va fi în design minimalist anul acesta. Singurele ”înfrumusețări” ale sale ar putea fi o fundiță, buline, monograme, sau flori simple.

Un detaliu foarte apreciat și căutat ca design al tortului este aspectul dantelat.

5. Meniul va fi mai atent ales, cu ingrediente proaspete, de pe plan local, de proveniență certificată biologic. Miresicile au adoptat cu succes trendul eco și își doresc să sprijine micile business-uri locale și să ofere invitaților cele mai sănătoase feluri de mâncare.

[*Tehnologia, aliatul tau in organizarea nuntii*][2]

6. Play-list-ul personalizat va include mai multe dintre melodiile preferate ale proaspeților însurăței mai degrabă decât melodii standard. Ritmurile moderne sunt foarte apreciate și antrenante în 2013.

7. Inspirația pentru organizarea nunții vine din surse sigure și reale.Miresicile se vor inspira pentru nunta lor de la alte miresici, datorită tehnologiei și nevoii de a împărtăși informația.

Un instrument util pentru găsirea inspirației, atunci când organizezi singură nunta este site-ul [Pinterest][3]. Atenție, dă dependență!

[*Cum sa ai cele mai reusite poze de nunta*][4]

8. Decorurile originale. Nu doar sala în care are loc petrecerea este amenajată în mod inedit, ci trebuie să existe și un panou personalizat, în funție de tematica nunții la care invitații pt să se fotografieze. Ca un mini studio de fotografie și implicit cu recuzită: măști, popularele mustațe, pălării extravagante sau siluete din carton.

9. Zona lounge, pentru cei care vor să schimbe câteva impresii sau doar să fie departe de agitația petrecerii câteva momente.

10. Cocktail-ul semnătură. Poate fi un cocktail pe care îl preferați voi sau puteți crea unul nou, pe gustul vostru. Invitații voștri vor aprecia gestul și poate chiar vă vor cere rețeta.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/candy-bar-diy
[2]: https://www.miresici.ro/articole/tehnologia-aliatul-tau-in-organizarea-nuntii
[3]: http://pinterest.com/miresici/
[4]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-ai-cele-mai-reusite-poze-de-nunta

Comments

comments

Leave a Reply