Esti aici
Femeia.ro > Organizarea nunții > 3 idei pentru un tort urban

3 idei pentru un tort urban

Cum nu vrem ca pretiosul tort sa ajunga la gunoi, mai bine il comandam o idee mai mic si mai bine adaptat numarului de nuntasi, la care aplicam un minus de 25%. Astfel, daca avem 200 de invitati, cel mai important tort din viata noastra o sa aiba 150 de felii.

##Deconstruieste-l
Pana la urma, tortul „traditional” de nunta nu e altceva decat o suprapunere de mai multe torturi obisnuite, de diametre diferite. Dar cine zice ca trebuie puse unul peste altul? Iata o idee isteata, care iti va economisi bani din buget: comanda trei torturi (cu glazura alba sau cu decor festiv) si expune-le pe stative de inaltimi diferite, puse unul langa altul.

##OK, poate sa nu fie alb
Totusi, daca esti fixata pe ideea unui tort din ciocolata, macar comanda stratul de la baza, cel cu diametrul mai mare, intr-o culoare deschisa. Pentru ca aceea e zona pe care o vei taia ceremonios, cu mirele, si o veti gusta impreuna. Doar nu vrei sa apari cu ciocolata neagra pe dinti sau pe rochie in poza destinata posteritatii…

##E foarte trendy…
…sa comanzi prajiturele individuale in loc de un singur si gigantic tort. E si mai ieftin, caci se evita aruncarea feliilor ramase pe farfurii. Poti suplimenta capitolul desert cu fructe, fursecuri si inghetata.

Comments

comments

Lasă un răspuns