Esti aici
Femeia.ro > Organizarea nunții > 5 metode sa iti celebrezi mama in ziua nuntii

5 metode sa iti celebrezi mama in ziua nuntii

Prima persoana care afla totul. Cand te-ai logodit, prima persoana pe care trebuie sa o anunti este chiar mama ta. Nu se va supara daca o trezesti in mijlocul noptii sa ii povestesti cat de fericita esti si cat de frumos a fost momentul in care iubitul tau ti-a cerut mana. Ba chiar, daca locuiti in acelasi oras, ati putea sa mergeti impreuna sa o anuntati vestea cea buna.

*Citeste si:[10 lucruri de facut dupa ce te logodesti][1]*

Cere-i parerea. Nu doar ca mama, ci si ca femeie, mama ta va fi un sfatuitor demn de incredere. Parerea ei va fi mai obiectiva si te va ajuta sa iei deciziile potrivite chiar si atunci cand ai tendinta sa pici in extreme. Ea isi va face mereu timp pentru a te insoti la shopping si pentru a te linisti atunci cand esti stresata.

Invit-o la [petrecerea burlacitelor][2]. Poate ca nu va accepta daca aveti niste planuri extravagante, dar va aprecia gestul tau. Puteti sa stabiliti o alta intalnire doar pentru voi doua, sa sarbatoriti pe gustul ei. Mergeti la concert la trupa ei preferata sau invit-o la o sesiune de shopping pentru ea.

*Citeste si: [Cum sa iti alegi domnisoarele de onoare][3]*

Poarta rochia ei de mireasa. Fa-i o surpriza in ziua nuntii si apari la biserica in rochia in care s-a casatorit si ea. La receptie poti sa te schimbi in alta rochie, fara probleme. Daca nu o mai are, poti purta orice altceva care i-a apartinut: voalul, o brosa, un inel, manusile din dantela, etc.

Rosteste un [discurs][4] in cinstea ei. Poate sa fie doar un paragraf dedicat, dar asigura-te ca iti exprimi recunostinta si prietenia vesnica pentru cea mai importanta femeie din viata ta. Va ramane fara cuvinte ca in ziua ta speciala te-ai gandit sa ii acorzi o atentie atat de mare.

*Citeste si: [Cum sa scapi de trac cand vei rosti discursul miresei][5]*

[1]: https://www.miresici.ro/articole/10-lucruri-de-facut-dupa-ce-te-logodesti
[2]: https://www.miresici.ro/articole/petrecerea-burlacitelor-sfaturi-pentru-o-organizare-ca-la-carte
[3]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-iti-alegi-domnisoarele-de-onoare
[4]: https://www.miresici.ro/articole/sfaturi-pentru-un-discurs-de-succes-la-nunta
[5]: hhttps://www.miresici.ro/articole/cum-sa-scapi-de-trac-cand-vei-rosti-discursul-miresei

Comments

comments

Leave a Reply