Esti aici
Femeia.ro > Organizarea nunții > 7 lucruri de facut in ziua dinaintea nuntii

7 lucruri de facut in ziua dinaintea nuntii

Rochia de mireasa. Asigura-te ca fiecare detaliu este bine pus la punct si ca nu lipseste nicio margica, nu a aparut nicio pata sau vreo cuta. Poti chiar sa o mai probezi o data sa te obisnuiesti cu ea, pentru ca probabil ca nu iti va fi prea comod sa o porti maine toata ziua.

*Citeste si: [7 reguli esentiale pentru proba rochiei de mireasa][1]*

Trusa de urgenta. Domnisoarele de onoare au o functie dubla: de a fi o incantare pentru ochi, dar si aceea de a te salva din orice situatie neprevazuta. Una dintre ele trebuie sa fie responsabila cu trusa de urgente, care sa contina ace de siguranta, bolduri, ac cu ata, servetele umede, trusa de machiaj si fixativ.

*Citeste si: [Pregateste-ti geanta pentru urgentele din ziua nuntii][2]*

Verifica-ti furnizorii. Nu vrei sa descoperi in ultima clipa ca tortul tau cu trandafiri este inlocuit cu unul cu fructe de mare, sau ca aranjamentele florale nu vor respecta tematica stabilita de la inceput. Pentru o nunta lipsita de stres, verifica sa fie totul conform programului.

Test drive cu pantofii. Majoritatea perechilor de incaltari noi sunt rigide si risti sa iti strici ziua din cauza bataturilor. Poarta-i cat mai mult inainte de nunta ca sa-i faci confortabili pentru maratonul de a doua zi. O miresica relaxata este ingredientul perfect al unei nunti reusite!

*Citeste si: [5 modele clasice de pantofi pentru nunta][3]*

Sedinta cu domnisoarele de onoare. Stabileste ora exacta la care sa vina a doua zi, care sunt responsabilitatile fiecareia si asigura-te ca sunteti pe aceeasi lungime de unda cu organizarea. Apoi profitati de timpul liber ca sa depanati amintiri din burlacie si sa va relaxati.

Timpul cu familia. Petrece vreo doua ore si cu familia ta, eventual serviti pranzul sau mancati in oras impreuna. De maine vei fi sotie, iar parintii tai vor avea si un fiu. Scapati de o parte din emotii si lacrimati de bucurie impreuna, fara grija machiajului. A doua zi nu iti vei mai putea permite acest lux.

Relaxare totala. Seara trebuie sa iti apartina in totalitate tie, pentru rasfat. Spune nu telefoanelor, grijilor si altor probleme. E timpul pentru masaj, bai cu uleiuri aromatice, poate chiar o sedinta la spa. Poti sa il iei si pe viitorul tau sot cu tine, va aprecia timpul petrecut impreuna si veti fi amandoi mai relaxati a doua zi. Puteti sa discutati despre schimbarile pe care casatoria le va aduce, sa va faceti planuri si sa visati cu ochii deschisi.

*Citeste si: [Metode anti-stres inainte de nunta][4]*

[1]: https://www.miresici.ro/articole/7-reguli-esentiale-pentru-proba-rochiei-de-mireasa
[2]: https://www.miresici.ro/articole/pregateste-ti-geanta-pentru-urgentele-din-ziua-nuntii
[3]: https://www.miresici.ro/articole/5-modele-clasice-de-pantofi-pentru-nunta
[4]: https://www.miresici.ro/articole/metode-anti-stres-inainte-de-nunta

Comments

comments

Lasă un răspuns