Esti aici
Femeia.ro > Organizarea nunții > 9 reguli pentru furatul miresei

9 reguli pentru furatul miresei

1.Nu ceda mirelui gelos care decreteaza ca la nunta lui nu va fura nimeni mireasa. E in primul rand nunta ta si probabil n-o sa te mai fure nimeni dupa, nici sa vrei. Acum e momentul!

Daca mirela sta cu ochii pe tine ca pe butelie, gandeste-te ca ai o viata pentru asta; colaboreaza cu rapitorii, eventual roaga-l pe mire s-o caute pe bunica pe care n-a mai vazut-o nimeni de doua ore.

*Citeste si: [Codul bunelor maniere la nunta][1]*

2.Nu lasa nimic la voia hazardului, asigura-te ca cineva chiar o sa te fure. Nu e nimic mai dezamagitor decat sa stai sa astepti sa fii rapita si sa te trezesti ca lumea incepe sa-ti aduca plicurile si tu n-ai parasit incinta.

La nevoie, ameninta-ti prietenii ca daca nu te fura nimeni vei avea grija ca momentul “Ia-ti mireasa, ziua buna” sa dureze 90 de minute.

3.Lasa-te furata de prieteni buni si rezista eroic oricarei tentative din partea fratelui unchiului colegului de serviciu al sotului vecinei de la doi, sau a altui invitat pe care n-o sa-l mai vezi niciodata in viata ta. Nimic mai aiurea decat sa te lasi, din politete, furata de un necunoscut.

*Citeste si: [Petrecerea burlacitelor – sfaturi pentru o organizare ca la carte][2]*

4.Daca rapitorii nu te duc intr-un loc fain si te tin prin holurile sau prin jurul localului, preia controlul. In niciun caz nu-i lasa sa faca ture cu masinasi atat. Locuri recomandate: puburi, baruri, berarii, cluburi, discoteci. Locuri in care miresele sunt primite cu urale si aplauze.

5.Ai grija ca rapitorii sa fure si cameramanul si fotograful. Sau macar cineva sa aiba un aparat foto si sa-l foloseasca.

6.Nu uita ca trebuie sa te si intorci. Daca te distrezi prea tare, uiti ca timpul trece si stai rapita prea mult.

*Citeste si: [Cum sa prinzi buchetul miresei][4]*

7.Asigura-te ca recompensa nu va va dezechilibra bugetul. Daca stii ca rapitorii sunt pretentiosi, lasa-te furata inainte de miezul noptii, cand plateste nasul. Ai grija ca nasul sa stie ca asa se obisnuieste.

8.Nu te lasa furata de un fost iubit. Si nu te gandi ca vreun fost iubit va avea decenta sa nu te fure – barbatii scapa din vedere aceste detalii… Asadar, “prelucreaza-ti” fostii din timp, ca sa eviti situatiile incurcate.

9.In fiecare oras e un loc in care sunt de obicei duse miresele rapite. In Bucuresti e Arcul de Triumf. Chiar vrei sa joci hora cu inca 15 fete imbracate la fel ca tine, care te masoara din cap pana-n picioare sa vada daca arati mai bine sau mai rau ca ele? Nu-i lasa sa te duca acolo. E rapirea ta, trebuie sa fie unica.

*Citeste si: [10 idei interesante pentru nunta ta][3]*

[1]: https://www.miresici.ro/articole/codul-bunelor-maniere-la-nunta
[2]: https://www.miresici.ro/articole/petrecerea-burlacitelor-sfaturi-pentru-o-organizare-ca-la-carte
[3]: https://www.miresici.ro/articole/10-idei-interesante-pentru-nunta-ta
[4]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-prinzi-buchetul-miresei

Comments

comments

Leave a Reply