Esti aici
Femeia.ro > Organizarea nunții > Aranjamentele din flori de matase – argumente pro si contra

Aranjamentele din flori de matase – argumente pro si contra

Inainte sa spui: “Eu n-as opta niciodata pentru asa ceva!”, afla ca nu vorbim despre florile din plastic de pe vremea bunicilor, ci de adevarate opere de arta. Daca le privesti de la distanta, nimic nu tradeaza faptul ca frunzele sunt confectionate din matase, iar petalele din satin.

Florile artificiale au prins teren, iar cuplurile aleg din ce in ce mai des sa isi decoreze localul cu aranjamente executate manual.

Pro

– Florile artificiale nu se ofilesc niciodata, deci nu trebuie sa-ti faci griji ca aranjamentele o sa capete in timp un aspect nedorit.

– Invitatii care sufera de alergii la polen sau flori pot sta linistiti.

– Florile artificiale reduc nivelul de stres la care este supusa mireasa. Cum asa? De obicei, aranjamentele florale sunt pregatite in dimineata nuntii sau cel mult cu o zi inainte. Daca optezi pentru varianta faux fleurs, le poti avea gata cu saptamani inainte si nu va trebuia sa mai ai grija lor. Comod, practic, stilat!

– Daca apelezi la cine trebuie, o sa ai parte de aranjamente de calitate, iar efortul financiar o sa fie redus. Florile facute manual sunt mai ieftine decat cele naturale.

– Aranjamentele sunt mai usor de facut, de combinat, de aranjat. Nu se strica daca sunt lovite din greseala si nu au de suferit daca le este schimbata pozitia.

– Le poti pastra drept amintire vreme indelungata sau le poti oferi ca si marturii.

Contra

– Florilor artificiale le lipseste parfumul. Dar daca te gandesti ca unii dintre invitati sunt fumatori, nu e un minus chiar atat de mare…
– Daca nu apelezi la un maestru in confectionarea florilor, s-ar putea sa te alegi cu niste aranjamente lipsite de viata, cu aspect ieftin, de bazar. Asadar, mare atentie la furnizor!
– Ce e artificial ramane artificial! Oricat ar incerca, omul nu poate reproduce cu fidelitate maretia unei flori naturale.

Comments

comments

Leave a Reply