Esti aici
Femeia.ro > Organizarea nunții > Cum alegi formatia potrivita pentru nunta?

Cum alegi formatia potrivita pentru nunta?

Solicita servicii excelente. Indiferent de marimea bugetului, calitatea interpretarii e cea mai importanta. Acum nu e momentul sa faci compromisuri, asa ca nu te multumi cu un demo trimis pe e-mail. Determina-i sa munceasca pentru evenimentul tau.

Nu te teme sa ceri amanunte. Daca nu esti foarte sigura de ceva, pune mana pe telefon si intreaba. Un furnizor serios ar trebui sa fie disponibil sa-ti raspunda la orice intrebare, indiferent cat de neinsemnata ar parea la prima vedere. E vital sa nu ramai cu ceva nelamurit.

Afla tot ce include oferta. Trupa angajata va asigura echipamentul audio si sistemul de iluminare in intregime? Vor interpreta live primul vostru dans? Va fi prezent in sala un inginer de sunet care sa verifice calitatea muzicii? Ce garantii ofera pentru faptul ca i-ati contractat? Asigura-te ca toate aceste detalii au fost notate inainte sa semnezi – astfel vei evita posibilele costuri ascunse.

*Citeste si: [Cum alegi playlistul pentru ziua cea mare][1]*

Nu te baza doar pe o banda audio. Cu tehnologia care exista astazi in majoritatea studiourilor de inregistrare e usor sa transformi o trupa care canta prost intr-una senzationala. Nu lua in considerare tot ce auzi. Se recomanda sa asculti formatia live sau sa urmaresti o inregistrare a unei nunti ca sa fii convinsa ca vor interpreta pe masura asteptarilor.

Fii sincera cu marimea bugetului. E mai bine sa angajezi un DJ de top decat sa te multumesti cu o trupa care lasa de dorit. Daca iti doresti muzica live si banii nu sunt suficienti, vechea zicala „primesti exact cat platesti” e adevarata atunci cand vine vorba despre divertisment. O formatie profesionista, specializata pentru nunti, cu un inginer de sunet, DJ si echipament ar trebui sa coste aproximativ 6.000 de lei.

*Citeste si: [6 reguli pentru o nunta cu buget restrans][2]*

Nu angaja o trupa sau un DJ debutant, pe care l-ai auzit intr-o cafenea. Poate parea o idee geniala daca tii cont de buget, dar mai mult ca sigur nu sunt muzicieni profesionisti si fac din muzica un hobby. In plus, exista posibilitatea sa nu dispuna de echipamentul necesar unui eveniment pe care ti-l doresti cat mai special.

Nu lasa totul pe ultima clipa. Cele mai populare formatii sunt angajate cu cel putin un an inainte. Organizeaza totul din timp si astfel te vei asigura ca nu vei pierde trupa pe a carei muzica te visezi mireasa.

Mergi pe intuitie. Daca trupa sau DJ-ul care iti place trece toate probele, ti-a raspuns la majoritatea intrebarilor si simti ca totul o sa fi e OK, nu mai sta pe ganduri, angajeaza-i!

*Citeste si: [Sfaturi de la miresici pentru o ceremonie perfecta][3]*

[1]: https://www.miresici.ro/articole/cum-alegi-playlistul-pentru-ziua-cea-mare
[2]: https://www.miresici.ro/articole/6-reguli-pentru-o-nunta-cu-buget-redus
[3]: https://www.miresici.ro/articole/sfaturi-de-la-miresici-pentru-o-ceremonie-perfecta
[4]: https://www.miresici.ro/articole/checklist-obligatoriu-pentru-nunta-perfecta

Comments

comments

Lasă un răspuns