Esti aici
Femeia.ro > Organizarea nunții > Fara crize de familie in ziua nuntii

Fara crize de familie in ziua nuntii

Sora agitata. Orice ai spune, ea comenteaza si se imbufneaza si se pare ca nu ii convine nimic. Probabil ca sora ta este trista sau geloasa si se simte nesigura, mai ales daca este necasatorita. Nu trebuie sa ii raspunzi cu aceeasi moneda, caci nu vei face decat sa pui paie pe foc, ci incearca sa o provoci la o discutie sincera. Daca nu vrea sa vorbeasca despre problemele ei, atunci arata-i ca este importanta pentru tine si las-o sa se implice in organizare. Iar daca ea alege sa nu se implice, respecta-i hotararea.

*Citeste si: [5 semne ca te transformi intr-o… „bridezilla”][1]*

Parintii nu sunt de acord cu logodnicul tau. Ai niste parinti foarte iubitori si grijulii si isi doresc tot ce este mai bun pentru tine. Din diferite motive nu sunt tocmai de acord cu logodnicul tau si nu fac din asta un secret. Trebuie sa iei atitudine si sa discuti cu ei, fara ca iubitul tau sa fie de fata, si explica-le ca este alegerea ta si ca ai nevoie ca ei sa te respecte.

Ai tai si ai lui nu se inteleg. Discuta separat cu ei si incearca sa intelegi care este sursa problemelor, pentru a sti cum trebuie sa procedezi. Daca sunt doar niste pareri, in timp acestea se pot schimba si nu este nevoie sa intervii. Daca insa diferentele de personalitate intre parintii vostri sunt abisale ar trebui sa minimizezi timpul pe care acestia si-l petrec impreuna. Si sa nu iei partea unora, altfel risti sa creezi o problema si mai mare.

*Citeste si: [Cum sa fii un bun manager al nuntii tale][2]*

Parinti divortati. Desi relatia lor nu ar trebui sa iti afecteze si nunta este mai bine sa fii prevazatoare si sa ii determini pe cei doi sa lase problemele personale la o parte. Ei trebuie sa se poarte respectuos unul cu celalalt, macar cateva ore, cat dureaza nunta. Trebuie sa ai grija si cu asezarea la masa, si sa ii intrebi unde s-ar simti mai confortabil sa stea.

*Citeste si: [5 metode sa iti celebrezi mama in ziua nuntii][3]*

[1]: https://www.miresici.ro/articole/5-semne-ca-te-transformi-intr-o-dot-dot-dot-bridezilla
[2]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-fii-un-bun-manager-al-nuntii-tale
[3]: https://www.miresici.ro/articole/5-metode-sa-iti-celebrezi-mama-in-ziua-nuntii

Comments

comments

Lasă un răspuns