Esti aici
Femeia.ro > Organizarea nunții > Fotografii de nunta: Checklist obligatoriu

Fotografii de nunta: Checklist obligatoriu

Portretele

Evident, fotografii cu mirele, mireasa, împreună cu părinții, nașii, domnișoarele, cavalerii de onoare. Ei sunt cele mai importante personaje și trebuie să ai grijă să nu omiți pe nimeni. Dacă ai un [animal de companie][1] drag poți să îl incluzi cu ușurință în albumul cu fotografii de nuntă. Ar fi păcat să nu o faci, mai ales că veți avea parte de o ședință foto inedită dacă va participa și el.

*[Trucurile machiajului de fotografie][2]*

Fotografii în timpul ceremoniei

Nunta se desfășoară în două locații foarte importante, în Biserică și petrecerea la restaurant sau în aer liber. În timpul ceremoniei trebuie să formați ”plutonul de execuție” în fața bisericii, când intrați și când ieșiți, în timpul ceremoniei când vă pun nașii verighetele,părinții voștri emoționați și tinerii cu lumânările. Un alt cadru care nu trebuie ratat, dacă o să îl folosiți și la cununia religioasă, este ploaia de confetti.

*[Cum sa ai cele mai reusite poze de nunta][3]*

Fotografii la recepție

Deși miri sunt cei mai importanți, încurajează-ți fotograful să facă poze cât mai multe și cu invitații tăi. Nu doar instantaneele în care mergeți la mesele lor, ci și în timpul dansului sau când discută la masă și în zona pentru fumători. Se vor simți onorați că la nunta ta vor fi apreciați. Mai ales doamnele, care s-au dat peste cap să se aranjeze și să își cumpere cele mai frumoase rochii.

*[Secretele machiajului perfect pentru poze][4]*

Fotografii de detaliu

Este important să surprinzi nu doar imaginea de ansamblu la nuntă, ci și micile detalii fermecătoare precum decorațiunile, aranjamentele florale, tortul și mâncarea, buchetele de flori, coafurile și dantela rochiei de mireasă sau bijuteriile delicate.

*[Fotografii de nunta cu buget mic][5]*

Fotografii post eveniment

Este musai o ședință foto regizată într-un decor original. Luați la voi hainele de nuntă iar decorul să fie…într-o fabrică părăsită, la mare, la un palat, lângă ruine, într-o livadă de pomi înfloriți sau pe vârful muntelui.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-incluzi-animalele-de-companie-in-nunta
[2]: https://www.miresici.ro/articole/trucurile-machiajului-de-fotografie
[3]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-ai-cele-mai-reusite-poze-de-nunta
[4]: https://www.miresici.ro/articole/secretele-machiajului-perfect-pentru-poze
[5]: https://www.miresici.ro/articole/fotografii-de-nunta-cu-buget-mic

Comments

comments

Lasă un răspuns