Esti aici
Femeia.ro > Organizarea nunții > (P) De ce anume trebuie să ținem cont atunci când selectăm fotograful de nuntă

(P) De ce anume trebuie să ținem cont atunci când selectăm fotograful de nuntă

Fiecare parte a acestui eveniment trebuie analizată și împărțita în categoriile de servicii de care va fi nevoie. De aceea, trebuie selectate companiile sau persoanele specializate pentru fiecare produs în parte: florăria care va furniza aranjamentele florale și buchetele speciale, atelierul de modă/croitoria/magazinul de unde se vor achiziționa ținutele de aceeași culoare ale domnișoarelor de onoare, muzica și așa mai departe. Pentru selectarea fotografului ce va avea grijă ca întregul eveniment, în toate splendoarea lui, să fie captat în imagini, avem câteva sfaturi:

1) DECIDEȚI CÂT SUNTEȚI DISPUȘI SĂ INVESTIȚI ÎN SERVICIILE FOTOGRAFICE

De ce resurse financiare dispuneți?

Alegerea fotografului poate părea ultima grijă, însă aceste servicii au evoluat mult, iar fotografii au o întreagă paletă de opțiuni privind evenimentele de acest gen. De aceea, analizați puțin tarifele diverșilor fotografi și a firmelor de fotografie, gândiți-vă ce anume vă doriți și începeți căutarea raportat la acest lucru.

2) SELECȚIA [FOTOGRAFULUI DE NUNTĂ][1] TREBUIE FĂCUTĂ DIN TIMP

În momentul în care ați hotărât cât doriți să investiți financiar în serviciul fotografic, începeți să investiți și puțin timp în acest lucru: trebuie reținut faptul că fotografii de nuntă au activitatea intensificată în perioada nunților, în mod evident, și nu ați dori să rămâneți dezamăgit în cazul unui refuz din partea fotografului preferat.

3) ȚINEȚI CONT DE RECOMANDĂRI

Se spune că recomandarea e cea mai bună reclamă: un fotograf care a oferit servicii de calitate va fi cu siguranță lăudat și recomandat mai departe. În perioada căutărilor fotografului de nuntă, fiți ochi și urechi, orice informație este vitală: notează toate recomandările, toate argumente pro și contra, trage linie și luați o decizie.

Mai mult, îți poți face o părere și când participi ca invitat la un eveniment de tip nuntă sau botez, analizând comportamentul fotografului și rezultatul fotografic final al acestuia.

4) NU LĂSAȚI UN PRIETEN SĂ SE OCUPE DE FOTOGRAFIILE DE NUNTĂ

Cu toții avem minim un prieten care se cochetează de-a fotografia. Indiferent cât de talentat ar fi, nu contați pe el când vine vorba de evenimentul cel mai important din viața dumneavoastră și a partenerului dumneavoastră: fotografia de nuntă este solicitantă; fotograful nu are timp să și petreacăși să vă fie alături.

Odată cu selectarea unui fotograf neutru, sunteți de 2 ori avantajat: servicii fotografice de calitate garantate și prezența unui prieten drag ca invitat la nunta dumneavoastră.

5) O DISCUȚIE CU FOTOGRAFII POATE FI DECISIVĂ PENTRU ALEGEREA FINALĂ

În cele mai multe cazuri, selecția fotografului, ținând cont de cele menționate mai sus, plus alte criterii individuale, ar trebui să se rezume la o lista de 2-3 nume. De aceea, a alege între aceste persoane va însemna să discutați: să discutați cu fiecare despre serviciile oferite, ședințele anterioare și posterioare zilei nunții, dar mai ales va trebui să analizați cum rezonați cu acea persoană, cum comunicați și cum empatizează la cerințele dumneavoastră. În fond, fotograful este cel care este alături de miri, de la începutul evenimentului și până la încheierea lui.

6) ALEGEȚI DOUĂ PERSOANE DIFERITE PENTRU FOTOGRAFIAT ȘI FILMAT

Selecția fotografului a luat sfârșit, ați găsit, din fericire, fotograful potrivit și totul este perfect! Cu toate acestea, ați putea fi tentat să achiziționați serviciile de fotografiere și filmare în același pachet (o singură persoană care fotografiază și filmează). Optați pentru 2 persoane pentru a le face pe cele două: un fotograf și un videograf: ambii cu experiență în fotografia și videografia de nuntă.
Rezultatele vor fi satisfăcăto
are!

Pentru a alege [fotograful de nuntă potrivit][2], nu este o regulă scrisă care va funcționa în cazul oricărei persoane. Însă, toate informațiile și sfaturile sunt utile atunci când stabilim detaliile unui eveniment cum este nunt a.

Spor la organizare!

Ciprian Lupan – fotograf nunta

Site: [http://ciprian-lupan.ro/][3]

Facebook: [https://www.facebook.com/ciprianlupanphotography/][4]

Instagram: [https://www.instagram.com/ciprianlupan/][5]

[1]: http://ciprian-lupan.ro/
[2]: http://ciprian-lupan.ro/gallery/fotograf-nunta/
[3]: http://ciprian-lupan.ro/
[4]: https://www.facebook.com/ciprianlupanphotography/
[5]: https://www.instagram.com/ciprianlupan/

Comments

comments

Leave a Reply