Esti aici
Femeia.ro > Organizarea nunții > (P) Snagov Club, locul ideal pentru nunta ta

(P) Snagov Club, locul ideal pentru nunta ta

Iubim vara datorită temperaturilor plăcute, bogăției de culori, parfumuri și flori. Iar dacă ai ales să spui „DA” în acest anotimp, atunci cu siguranță îl vei iubi și mai mult după ce vei afla câtă libertate îți oferă în ceea ce privește alegerea unei locații de vis pentru organizarea unui eveniment cu adevărat memorabil!

La Snagov Club vei găsi cadrul perfect pentru amintirile unei petreceri de neuitat: nunta ta de vis. Farmecul natural al lacului și al împrejurimilor, decorul somptuos al Pavilionului de pe Lac și al pontonului adiacent, eleganța festivă a Restaurantului Venețian, șarmul Grădinii Versailles, intimitatea Salonului Britanic sau a celui Francez, efervescența din jurul piscinei-bar sunt tot atâtea decoruri dintre care îți poți alege pe cel mai potrivit, în funcție de amploarea și tema evenimentului dorit.

Spectaculosul Pavilion de pe Lac

Dacă vrei să te bucuri de toată frumusețea lacului Snagov și să admiri în același timp vegetația plină de culoare a grădinii, alege Pavilionul de pe Lac pentru desfășurarea nunții tale – o adevărată bijuterie modernă din sticlă, ce reflectă lucirile apei și umbra fremătătoare a pinilor. Pașii se afundă în mocheta moale, iar spațiul generos adăpostește canapele confortabile și mese elegante. Este locul perfect pentru a găzdui între 100 și 250 de invitați în orice sezon, iar pe timp de vară se poate reuni cu pontonul (50-100 de locuri la mese și 28 la canapele) sau chiar cu Grădina Versailles. Noaptea, prin pereții de sticlă, pe oglinda lacului dansează razele lunii și stelele, o priveliște absolut spectaculoasă!

Grădina Versailles, o nuntă în mijlocul naturii

Eleganta grădină te va seduce prin designul ei, ce amintește de clasicismul francez, fiind împărțită pe două etaje succesive. Găsești locuri la soare sau la umbra parfumată a pinilor și o mulțime de straturi de flori vesel colorate. Spațiul generos poate adăposti confortabil până la 125 de persoane. În plus, invitații vor putea admira priveliștea lacului în toată splendoarea ei, chiar pe pontonul aflat pe mal.

Ambianța elegantă a Salonului Venețian

Oaspeții voștri vor savura specialitățile pregătite de talentatul maestru bucătar într-o ambianță elegantă, cu vedere minunată asupra lacului. Platourile savant aranjate, cu mâncăruri demne de cei mai exigenți gurmanzi, sunt mai întâi o plăcere pentru privire și miros, apoi o adevărată delectare a papilelor gustative. Somelierul vă va ajuta să alegeți vinuri de mare clasă și vă va recomanda cea mai potrivită opțiune pentru nunta voastră. Salonul Venețian este perfect pentru o nuntă romantică cu 100 de invitați.

Pool-party sau nunta de vară perfectă

Palmieri, cocktailuri delicioase și muzică bună la piscină? Este rețeta ideală pentru o nuntă de vară! Nu trebuie să te mire când, după o noapte întreagă de distracție, nuntașii se vor hotărî să facă o baie răcoritoare în piscină. Cu siguranță că invitații vor avea multă vreme ce povesti după petrecere.

Comments

comments

Leave a Reply