Esti aici
Femeia.ro > Organizarea nunții > Scenarii de cosmar in ziua nuntii si solutii

Scenarii de cosmar in ziua nuntii si solutii

Prieteni absenti. Din diferite motive, din cauza distantei sau a unei boli, persoane dragi tie pot sa lipseasca de langa tine in ziua nuntii. Nu te intrista insa, caci vei avea o multime de lucruri frumoase sa le povestesti. Daca ei nu pot veni la nunta, fa-le o surpriza si du o parte din nunta la ei: desert, un aranjament floral si multe, multe fotografii.

*Citeste si: [Cum sa iti alegi domnisoarele de onoare][1]*

Rochia de mireasa distrusa. Da, acest scenariu se incadreaza probabil la categoria cosmarelor deoarece rochia de mireasa este unul dintre principalele motive pentru care mai facem nunta in mod traditional. Este modul tau de a fi printesa si personaj de basm pentru o zi. Fii pregatita cu o trusa de urgente pentru pete de vin sau cusaruri care se desfac.

Tortul care se prabuseste. Un scenariu de ras sau de plans, nu poti inca sa te hotarasti. Dupa ce a fost transportat in siguranta pana la locatia evenimentului, un chelner neindemanatic se impiedica si iti rastoarna minunatia de tort. Nervii nu te ajuta cu nimic, asa ca fii pregatita sa improvizezi si trimite-ti domnisoarele de onoare sa iti cumpere toate sortimentele de cupcakes pe care le gasesc. O alternativa chic curajoasa.

*Citeste si: [5 intrebari pentru cofetarul tortului tau de mireasa][2]*

Anularea rezervarii salonului de evenimente. Ti-au trebuit doua saptamani sa gasesti o locatie perfecta pentru nunta ta si dupa multe emotii ai reusit sa gasesti o data convenabila la care este disponibila. Acum afli ca de fapt nu mai este disponibila si ca trebuie sa incepi din nou cautarile. Ei bine, aici vei avea nevoie de nervi de otel si de multa rabdare si hotarare pentru a remedia situatia. Va fi greu, dar nu imposibil.

Invitatii care se imbata. Poate ca la inceput sunt caraghiosi cu dansul si mersul lor impleticit, insa atunci cand nu reusesti sa scapi de vorbaria lor lunga si neinteligibila, devine un adevarat cosmar. Aici trebuie sa intre in scena cavalerii de onoare care sa ii transporte la aer curat pe invitatii tai cheflii si sa ii tina departe de orice strop de alcool.

*Citeste si: [Pe cine sa NU inviti la nunta][3]*

Fotografiile sterse. Cea mai frumoasa amintire a nuntii de care vei benefici toata viata, sunt fotografiile. Ce te faci insa daca fotograful tau sterge din greseala la sfarsitul evnimentului toate instantaneele sau un binevoitor ii sustrage aparatul foto a doua zi? Poti sa incepi sa strangi pozele pe care le-au facut invitatii tai si sa mai programezi o sedinta foto post-nunta, cu cele mai importante personaje.

Tu cu ce alte scenarii indezirabile te-ai mai intalnit pana acum la nunti si cum s-au rezolvat?

*Citeste si: [Cum sa fii un bun manager al nuntii tale][4]*

[1]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-iti-alegi-domnisoarele-de-onoare
[2]: https://www.miresici.ro/articole/5-intrebari-pentru-cofetarul-tortului-tau-de-mireasa–2
[3]: https://www.miresici.ro/articole/pe-cine-sa-nu-inviti-la-nunta
[4]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-fii-un-bun-manager-al-nuntii-tale

Comments

comments

Leave a Reply